“Ο Διέξοδος Έρωτας” της Ευτυχίας Αλεξανδροπούλου

ΚΟΣΜΙΚΑ

“Ο Διέξοδος Έρωτας” της Ευτυχίας Αλεξανδροπούλου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «Ο Διέξοδος Έρωτας» της ιατρού Ευτυχίας Αλεξανδροπούλου.

23.11.2022 | 15:36

Στο κατάμεστο Αμφιθέατρο Cotsen Hall, της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών, η ιατρός Ευτυχία Αλεξανδροπούλου, με τη συγγραφική της ιδιότητα, παρουσίασε την Ποιητική της Συλλογή «Ο Διέξοδος Έρωτας», από την ΚΑΠΑ Εκδοτική.

Την εκδήλωση προλόγισε η δημοσιογράφος Αναστασία Παρετζόγλου κι ο Ιωάννης Τσίγκας

Ποιήματα απήγγειλαν οι καλλιτέχνες: Γιώργος Μαζωνάκης, Μαρία Αλιφέρη, Άρης Δαβαράκης, Ελένη Ζιώγα, Χριστίνα Θεοδωροπούλου και Σταύρος Ζαλμάς.

Επίσης, ανάγνωσαν ποιήματα η Άννα Νηστικάκη, η Αλίκη Κοτζιά, ο Αναστάσης Σχοινάς, η Άσπα Παπαλεξανδρή, η Λένα Τσιπούρη, ο Δημήτρης Κολυβήρας, η Αντιγόνη Βαμβακά και η Ιλεάνα Μακρή. Ιδιαίτερη στιγμή η ανάγνωση ποιήματος στα ελληνικά από τον Γαλλοκαναδό συνθέτη και πιανίστα Alain Lefèvre, όπως και ο σχολιασμός της ποιητικής συλλογής από τη συγγραφέα Καδιώ Κολύμβα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, υποστηρίχθηκε ο φιλανθρωπικός σκοπός του Σωματείου, «ΕΛΙΖΑ-Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού». Όπως δήλωσε η Ευτυχία Αλεξανδροπούλου: «Αρχικός σκοπός του βιβλίου να δωρίσουμε τον Έρωτα στους φίλους μας και καλός σκοπός μέρος των εσόδων να διατεθεί για τις δράσεις του Σωματείου ΕΛΙΖΑ».

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO PANOULIS. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ: ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΖΑΛΜΑΣ)

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version