“Μονακό: Η απόλυτη παιδική χαρά των πλουσίων”

ΔΙΕΘΝΗ

“Μονακό: Η απόλυτη παιδική χαρά των πλουσίων”

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του BBC, με βασικούς πρωταγωνιστές την οικογένεια Γκριμάλντι, παρουσιάζει τη χλιδή του Μονακό, όπου ο ένας στους τρεις κατοίκους είναι δισεκατομμυριούχος

11.06.2020 | 12:44

Βουτιά στη χλιδή του Μονακό αποτελεί η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του BBC2 με τίτλο Μονακό: Η απόλυτη παιδική χαρά των πλουσίων”. Κι όταν λέμε “πλουσίων”…ο ένας στους τρεις κατοίκους του πριγκιπάτου, είναι δισεκατομμυριούχος.

 

Ο Αλβέρτος και η Σαρλίν, όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί

Στο πρώτο επεισόδιο εμφανίζεται ο πρίγκιπας Αλβέρτος και οι πιο στενοί του συνεργάτες και βλέπουμε πως διοικείται το πριγκιπάτο.

 

Ο μονάρχης του πριγκιπάτου εξηγεί πως οι γονείς του τον προετοίμασαν και λέει ότι ο πατέρας του ήταν εκείνος που του δίδαξε πως να παίρνει σωστές αποφάσεις για το καλό των πολιτών.

 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν κάνουν το ετήσιο πάρτι για το Gran Prix με υψηλούς καλεσμένους και η κάμερα του BBC μας πηγαίνει backstage στις προετοιμασίες για την εθνική ημέρα του Μονακό, τους εορτασμούς και το γεύμα-υπερθέαμα του πριγκιπικού ζεύγους.

 

 

 

Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζεται η βαθύπλουτη χήρα Μόνικα Μπακάρντι που μας ξεναγεί με τη Rolls Royce της, την οποία φυσικά οδηγεί ο σοφέρ της. Η κάμερα συναντά πρωταγωνιστές του Grand Prix του Μονακό, μαθαίνουμε τα μυστικά της μοναδικής εμπειρίας όσων έχουν την τύχη να μείνουν στο περίφημο Hotel de Paris.

Βλέπουμε όμως και και τη μικρή κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί, την Καμίλ Γκότλιμπ να κάνει τατουάζ στο μοναδικό tattoo studio που υπάρχει στο πριγκιπάτο.

 

Στο Μονακό, το ελικόπτερο είναι σαν ταξί, κάποιες περιόδους γίνονται περίπου 800 πτήσεις ημερησίως, τα κότερα που αξίζουν εκατομμύρια είναι κάτι το συνηθισμένο, η πανάκριβη σαμπάνια που μπορεί να κοστίζει ακόμα και 28.000 ευρώ το μπουκάλι, αλλά και το χαβιάρι σερβίρονται τόσο συχνά που κάποιες στιγμές είναι σαν να βλέπεις ταινία.

 

Στο Μονακό, τα διαμάντια πάντα λάμπουν”

Ο Ρενιέ του Μονακό και η πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι ήταν μπροστά από την εποχή τους.

 

Μετέτρεψαν το πριγκιπάτο σε ένα από τα πιο glamorous μέρη του κόσμου, πόλο έλξης για τους βαθύπλουτους.

 

Στόχος του πριγκίπισσα Αλβέρτου τώρα είναι να προσελκύσει και τη νέα γενιά δισεκατομμυριούχων από κάθε γωνία του πλανήτη.

 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος επισκέπτεται μαζί με τις κάμερες του BBC το καζίνο και λέει “Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να προσελκύσεις τους νέους πλούσιους, ειδικά από την Ασία”.

 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στα ντοκιμαντέρ “Μπορεί οι περισσότερες χώρες να αντιμετωπίζουν οικονομική κρίση, αλλά στο Μονακό, τα διαμάντια πάντα λάμπουν”.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version