Μεγάλη Βρετανία: It’s Christmas Time!

ΚΟΣΜΙΚΑ

Μεγάλη Βρετανία: It’s Christmas Time!

Στην πιο γιορτινή εποχή του χρόνου, η πιο γνωστή «γωνιά της Αθήνας», το GB Corner Gifts & Flavors, κάνει τη δική του γιορτή, παρουσιάζοντας τις γλυκιές προτάσεις του, που τις δημιουργεί ο βραβευμένος Γάλλος Chef Patissier Arnaud Larher, που επιμελείται τα γλυκά των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George.

06.12.2019 | 18:00

Ο Arnaud Larher και οι ταλαντούχοι ζαχαροπλάστες του ιστορικού ξενοδοχείου και φέτος υποδέχτηκαν τους καλεσμένους μπροστά σε έναν εντυπωσιακό εορταστικό μπουφέ επιδορπίων! Λαχταριστοί κορμοί με γεύση κάστανο, φουντούκι ή λεμόνι, χριστουγεννιάτικες μπάλες από σοκολάτα με γέμιση από gelifié βατόμουρο και μους σοκολάτας-καραμέλας, χριστουγεννιάτικα δέντρα από σοκολάτα και από τραγανά μακαρόν ταξίδεψαν γευστικά τους παρευρισκόμενους σε ένα γλυκό ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων.

Την παράσταση έκλεψαν ο σοκολατένιος σκούφος του Άγιου Βασίλη με την υπέροχη γέμιση από bavaroise βανίλιας, βατόμουρο και τραγανό sablé αλλά και τα υπέροχα Panettone σε δυο γευστικούς συνδυασμούς σταφίδα – εσπεριδοειδή και κάστανο-σοκολάτα γάλακτος δια χειρός του Pastry Chef Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version