Λαμπερή έναρξη εκδηλώσεων από το ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

ΚΟΣΜΙΚΑ

Λαμπερή έναρξη εκδηλώσεων από το ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

Με αφετηρία το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο 2.500 χρόνων από την Μάχη των Θερμοπυλών και την Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

21.01.2020 | 16:45

Υπό την αιγίδα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας άρχισαν χθες οι εκδηλώσεις του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» για την Επέτειο 2.500 χρόνων από την Μάχη των Θερμοπυλών και την Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Οι εκδηλώσεις  ξεκίνησαν με την Διεθνή Επιστημονική Ημερίδα «Θερμοπύλες και Σαλαμίνα: Αποτιμώντας τη σημασία τους στον σύγχρονο κόσμο», που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, και με τη συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» έκαναν η πρώτη Κυρία της Κύπρου Άντρη Αναστασιάδη και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ενώ ομιλίες έδωσαν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, η πρόεδρος του Ιδρύματος και πρέσβυς της Unesco Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και διαπρεπείς καθηγητές.

 

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version