Κορονοϊός: πως περνάει την ώρα της η Τζένιφερ Άνιστον στην καραντίνα

ΔΙΕΘΝΗ

Κορονοϊός: πως περνάει την ώρα της η Τζένιφερ Άνιστον στην καραντίνα

Δεν περνούν εύκολα οι ώρες στην καραντίνα και η Τζένιφερ Άνιστον μιλάει συνέχεια στο τηλέφωνο, τακτοποιεί τις ντουλάπες της και κάνει παρέα με το σκυλάκι της

21.03.2020 | 10:46

Υπό κανονικές συνθήκες, η Τζένιφερ Άνιστον σπανίως βρίσκεται στην πολυτελή της έπαυλη στο Χόλιγουντ. Η πολυάσχολη ζωή της, μπήκε σε pause, καθώς από τότε που σταμάτησαν τα γυρίσματα του σήριαλ The Morning Show μένει το σπίτι.

 

Το τηλέφωνο είναι μία λύση και η Τζένιφερ Άνιστον είναι τυχερή γιατί μία από τις κολλητές της είναι η κωμικός και τηλεπαρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζενέρις, η οποία της τηλεφωνεί κάθε μισή ώρα και κάθε φορά περνάει ευχάριστα την ώρα της.

 

Η Έλεν Ντε Τζενέρις ανέβασε ένα από τη τηλεφωνήματά τους στο Instagram και η Άνιστον ακούγεται να λέει ότι χρησιμοποιεί τον χρόνο που ξαφνικά έχει για να κάνει εκκαθάριση στη ντουλάπα της.

Τι κάνεις;” την ρωτάει η Ντε Τζενέρις. “Δεν κάνω και πολύ διαφορετικά πράγματα από ό,τι την τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν από 30 λεπτά. Ακόμα καθαρίζω τη ντουλάπα μου”, λέει η Τζένιφερ Άνιστον. Κι όταν η Τζένιφερ Άνιστον μιλάει για ντουλάπα, δεν εννοεί φυσικά ντουλάπα σαν τις δικές μας. Η δική της θυμίζει μικρό διαμέρισμα!

 

 

Η Τζένιφερ Άνιστον ρωτάει φυσικά την Έλεν Ντε Τζενέρις για την πρόοδο του τεράστιου πάζλ 4.000 κομματιών που είχε γίνει “σίριαλ” στα social media όσο το προσπαθούσε η Ντε Τζενέρις, μέχρι να απογοητευθεί, επειδή όπως είπε δεν χωρούσε στο τραπέζι της.

 

Διαβάστε επίσης: “Καν’το όπως οι διάσημοι και πλύνε σωστά τα χέρια σου”

 

 

“Προτείνω γενική καθαριότητα του σπιτιού και υπέροχα βιβλία”

Τώρα που το σόου της Έλεν Ντε Τζενέρις έχει κοπεί λόγω κορονοϊού, η διάσημη Αμερικανίδα κωμικός, αφού δεν κάνει πια “ζωντανές” συνεντεύξεις στο στούντιο, ανεβάζει στο Instagram συνομιλίες με φίλους της.

Τι άλλο κάνεις; Πρέπει να δίνουμε ιδέες στον κόσμο”, της λέει η Ντε Τζενέρις κι η Τζένιφερ Άνιστον απαντάει “Προτείνω γενική καθαριότητα του σπιτιού για την Άνοιξη τώρα που ζούμε αυτό. Δεν κάνει κακό. Και προφανώς τα βιβλία είναι υπέροχα!”

Στην καραντίνα η Τζένιφερ Άνιστον είναι με την καλύτερη παρέα, το σκυλάκι της, Κλάιντ, που λατρεύει. Ανέβασε μάλιστα ένα Instagram story με βίντεο στο οποίο το σκυλάκι ρεμβάζει κι η Άνιστον γράφει “Βαθύς στοχασμός του Κλάιντ στην καραντίνα”.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version