Κορονοϊός: Με μάσκα και γάντια η Γκουίνεθ Πάλτροου στη λαϊκή

ΔΙΕΘΝΗ

Κορονοϊός: Με μάσκα και γάντια η Γκουίνεθ Πάλτροου στη λαϊκή

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Γκουίνεθ Πάλτροου λέει “Ας είμαστε σοβαροί, ας βρούμε καταφύγιο σε ένα μέρος, ας μείνουμε στη φωλιά μας”

23.03.2020 | 12:27

 

Η 47χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου, ντυμένη στα μαύρα, με παντελόνα, φανελάκι και αθλητικά παπούτσια, αποφάσισε να πάει στη λαϊκή που έστησαν παραγωγοί της περιοχής της κι όπως γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram “Περπατήσαμε ως εκεί κρατώντας μεγάλη απόσταση ο ένας από τον άλλον, βάλαμε μάσκες και γάντια όταν πλησιάσαμε στη λαϊκή αγορά και τα βγάλαμε μόνο όταν φθάναμε στο σπίτι και δεν υπήρχαν άλλοι πεζοί κοντά μας”.

 

Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να βρούμε καταφύγιο σε ένα μέρος”

Αν και όλοι είμαστε σε περίοδο προσαρμογής τώρα και δεν είμαστε πάντα τέλειοι καθώς μαθαίνουμε τι είναι το “νέο κανονικό”, πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά τις εντολές και να μην καταπατούμε τις ελευθερίες που ακόμα έχουμε. Έξω για λαχανικά και φρούτα, για κάποια θελήματα, περπάτημα ή ποδηλασία ακολουθώντας το πρωτόκολλο”.

 

Οι συμβουλές της Γκουίνεθ Πάλτροου για να περνάμε καλά στην καραντίνα

Δεν είναι ώρα για άρνηση. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να βρούμε καταφύγιο σε ένα μέρος. Είναι ώρα για να μείνουμε στη φωλιά μας και να κάνουμε κάτι που θέλαμε πάντα να κάνουμε, να γράψουμε ένα βιβλίο, να μάθουμε ένα μουσικό όργανο ή μία γλώσσα, ζωγραφική, να δούμε παλιές φωτογραφίες και να συνδεθούμε πιο βαθιά με τους ανθρώπους που αγαπάμε”.

 

Διαβάστε επίσης: Η Ρις Γουίδερσπουν γιόρτασε τα γενέθλιά της με μία βόλτα στην εξοχή λόγω κορονοϊού

 

 

“Η ανθρωπότητα θα λάμψει όπως ποτέ στο παρελθόν”

“Βρίσκω την ελπίδα στην γενναιοδωρία, την αγάπη, την προστασία και τη φροντίδα που βλέπω και νιώθω κάθε μέρα και η καρδιά μου είναι με όσους έχουν επηρεαστεί άμεσα ή απλώς νιώθουν φόβο. Θα το ξεπεράσουμε και βάζω στοίχημα ότι η ανθρωπότητα θα λάμψει όπως ποτέ στο παρελθόν”, γράφει η Γκουίνεθ Πάλτροου.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version