Κορονοϊός: η Έλεν Ντε Τζενέρις περνάει την ώρα της στην καραντίνα με παζλ

ΔΙΕΘΝΗ

Κορονοϊός: η Έλεν Ντε Τζενέρις περνάει την ώρα της στην καραντίνα με παζλ

Με ένα τεράστιο πάζλ 4.000 κομματιών ασχολείται εδώ και μέρες η Έλεν Ντε Τζενέρις, που βρίσκεται σε καραντίνα με τη σύζυγό της και τα σκυλιά της

19.03.2020 | 10:05

Το χιούμορ της, η καλή παρέα με τη σύζυγό της Πόρσια Ντε Ρόσι και η αγάπη της για τα σκυλιά της σώζουν την Έλεν Ντε Τζενέρις στην καραντίνα.

Προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις να φτιάξει ένα παζλ 4.000 κομματιών για να περάσει η ώρα της, τώρα που δεν βγαίνει από το σπίτι, αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνει τελικά.

 

Ανέβασε πολλά βίντεο με τις προσπάθειές της να τα καταφέρει να φτιάξει το περίφημο πάζλ, έχει πάρει δεκάδες εκατομμύρια likes από τους followers της καθώς περιγράφει με απίστευτο χιούμορ την αποτυχία της και τελικά μάλλον εγκαταλείπει τις προσπάθειες και γράφει “Δεν με αποκαλούν άδικα “Έλεν-Όχι-Χαζή-Ντε-Τζένερις” και λέει πόσο έξαλλη είναι που φτιάχνουν πάζλ με 4.000 κομμάτια και δεν υπάρχει αρκετά μεγάλο τραπέζι για να το φτιάξεις.

Προτίμησε να καθίσει στον καναπέ της με τα σκυλιά της, σε απόσταση ασφαλείας από τη σύζυγό της Πόρσια Ντε Ρόσι.

Διαβάστε επίσης “Πιθανός φορέας του κορονοϊού ο Λιούις Χάμιλτον”

Ένας άλλος διάσημος και πολύ αγαπημένος, ο Χιου Τζάκμαν όμως, είναι πιο υπομονετικός.

 

Ο κινηματογραφικός Γούλβεριν, είναι εκτός από υπομονετικός και τρυφερός κι έφτιαξε ένα τεράστιο παζλ με τη φωτογραφία του με τη γυναίκα του. Σε βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram λέει “Το τελευταίο κομμάτι, αφιερωμένο σε εσένα αγάπη μου! 25 χρόνια μαζί”, μιλώντας στην 13 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του Ντέμπορα Λι Φέρνες, με την οποία έχουν δύο υιοθετημένα παιδιά και είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα celebrity ζευγάρια παγκοσμίως.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version