Κορονοϊός: η Abercrombie & Fitch κλείνει τα καταστήματά της

ΔΙΕΘΝΗ

Κορονοϊός: η Abercrombie & Fitch κλείνει τα καταστήματά της

Με μία ανάρτηση στα social media που γράφει “Προσέξτε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον. Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό”, ανακοινώνει το κλείσιμο των καταστημάτων της η Abercrombie & Fitch

16.03.2020 | 17:34

Όλα τα καταστήματα της εταιρία Abercrombie & Fitch, αλλά και τα Hollister, κλείνουν τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ευρώπη τουλάχιστον μέχρι τις 28 Μαρτίου. Τα καταστήματα σε Ασία-Ειρηνικό θα παραμείνουν ανοιχτά.

 

Όπως γράφει στην ανάρτησή της η εταιρία Abercrombie & Fitch: “Ως πελάτης μας, είσαι μέρος της κοινότητάς μας και γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο θέλαμε να σε προσεγγίσουμε. Εννοείται ότι οι σκέψεις μας έχουν επηρεαστεί από την παγκόσμια έξαρση του κορονοϊού και γι’αυτό αποφασίσαμε να κλείσουμε όλα τα καταστήματά μας, για να βοηθήσουμε στον περιορισμό της διασποράς. Οι αποφάσεις μας λαμβάνονται σύμφωνα με τις κυβερνητικές και υγειονομικές αρχές και έχουν ως κίνητρο της αποστολή της εταιρίας μας να σας συναντάμε όπου κι αν βρίσκεστε και να διατηρούμε την ασφάλεια της κοινότητάς μας, καθώς όλοι προσβλέπουμε σε ένα υγιές μέλλον, με αυτοπεποίθηση”.

 

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version