Κορονοϊός: έκτη μέρα καραντίνας για τη Lady Gaga

ΔΙΕΘΝΗ

Κορονοϊός: έκτη μέρα καραντίνας για τη Lady Gaga

Με τον σύντροφό της και τα σκυλάκια της είναι κλεισμένη στο σπίτι εδώ και έξι μέρες η Lady Gaga και όπως φαίνεται απολαμβάνει κάθε στιγμή

18.03.2020 | 15:57

Μία φωτογραφία με τον σύντροφό της Μάικλ Πολάνσκι μοιράστηκε με τους σχεδόν 40.000.000 followers της στο Instagram η Lady Gaga που μένει στο σπίτι της για να προστατευθεί από τον κορονοϊό.

 

 

Ημέρα 6 της καραντίνας! Είμαστε δυνατοί, παίζουμε video games και χαρτιά και φροντίζουμε τους εαυτούς μας. Σημαντική υπενθύμιση: κρατάτε το μυαλό σας μακριά από το άγχος όσο μπορείτε και το σώμα σας σε κίνηση. Αγαπάτε τον εαυτό σας, φροντίζετε τον εαυτό σας, να είστε καλοί, προσπαθήστε να μην τον μεταδώσετε εάν τον έχετε, ο κορονοϊός είναι ΟΚ και είναι υπέροχο να μένεις σπίτι αν μπορείς! Είναι μία πράξη καλοσύνης προς τον κόσμο”, γράφει η Lady Gaga, που φαίνεται πραγματικά ερωτευμένη με τον Μάικλ Πολάνσκι.  

 

 

 

 

Ο σύντροφος της Lady Gaga έχει σπουδάσει στο Χάρβαρντ και είναι εκατομμυριούχος

Ο Μάικλ Πολάνκσι έχει σπουδάσει εφαρμοσμένα μαθηματικά στο περίφημο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, έχει περιουσία που ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια δολάρια, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Parker Company, η οποία ασχολείται με τις ανθρωπιστικές επιστήμες, την παγκόσμια δημόσια υγεία, τις τέχνες και παίζει σημαντικό ρόλο στο Ινστιτούτο για την Ανοσοθεραπεία του Καρκίνου, που χρηματοδοτεί την έρευνα για τον καρκίνο.

Μόλις χθες, η Lady Gaga ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Paper, στην οποία εμφανίζεται σαν ανδροειδές συνδεδεμένο με καλώδια.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version