Κέιτ Μίντλετον: δυναμική και κομψή με τη φόρμα της

ΔΙΕΘΝΗ

Κέιτ Μίντλετον: δυναμική και κομψή με τη φόρμα της

Λίγες γυναίκες μπορούν να είναι τόσο κομψές φορώντας τη φόρμα τους όπως η Κέιτ που επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Πάρκο του Στράτφορντ αν και έχει αγωνία για τα 4 ύποπτα κρούσματα για κορονοϊό στο σχολείο των παιδιών της

27.02.2020 | 11:10

Η Κέιτ Μίντλετον έλαμψε στο Ολυμπιακό Πάρκο του Στράτφορντ με το χαμόγελό της, τον δυναμισμό της και την κομψότητά της.

 

Όλοι σχολίασαν πόσο φιλική και άνετη ήταν, ενώ εντύπωση έκανε και το στυλ της. Ντυμένη στα πράσινα με οικονομικές επιλογές από το Zara και αθλητικά παπούτσια, θέλησε για μία ακόμα φορά να δείξει πως δεν είναι ανάγκη να ξοδεύεις πολλά χρήματα για να είσαι κομψή. Δεν αποχωρίστηκε πάντως τα πανάκριβα σκουλαρίκια της.

 

Έκανε μαθήματα Taekwondo και πήρε συμβουλές για διάφορα αθλήματα του στίβου. 

 

 

Κατάφερε μάλιστα να μείνει “ατσαλάκωτη” αν και έτρεξε και έπαιξε με μικρούς και μεγάλους αθλητές.

 

Η Κέιτ Μίντλετον ήθελε να δει από κοντά τη δουλειά που γίνεται στο φιλανθρωπικό ίδρυμα SportsAid, που υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια και το οποίο έχει στόχο να βοηθά νέους, πολλά υποσχόμενους αθλητές και τις οικογένειές τους στην προσπάθειά τους να ξεκινήσουν τα παιδιά μία καριέρα στον αθλητισμό.

Η Κέιτ δεν ακύρωσε την εμφάνισή της, αν και έχει αγωνία μετά τα τέσσερα ύποπτα κρούσματα για τον κορονοϊό που εμφανίστηκαν στο σχολείο των παιδιών της πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσας Σάρλοτ Thomas’s Battersea. Τα παιδιά είναι προς το παρόν σε απομόνωση.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version