Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα

ΔΙΕΘΝΗ

Η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα

Με άρωμα Κούβας η φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του Καμίλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Clarence House.

22.12.2019 | 18:34

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης έδωσαν στη δημοσιότητα την χριστουγεννιάτικη κάρτα τους στην οποία εμφανίζονται να οδηγούν ένα vintage αυτοκίνητο MG TD του 1953 κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην Κούβα.

 

 

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα ήταν τα πρώτα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που επισκέφθηκαν την Κούβα τον περασμένο Μάρτιο.

 

Θα γίνει βασίλισσα η Καμίλα;

Ο γάμος του πρίγκιπα Καρόλου με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς έγινε το 2005, πριν συμπληρωθούν δέκα χρόνια από τον χωρισμό του Καρόλου με την πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1996 και ενώ ήταν νωπός ακόμα στις μνήμες των Βρετανών ο θάνατος της αγαπημένης τους πριγκίπισσας το 1997.

Ο τίτλος που της δόθηκε ήταν Δούκισσα της Κορνουάλης και όχι Πριγκίπισσα της Ουαλίας, τίτλος με τον οποίο ήταν γνωστή η Νταϊάνα.

Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος γίνει βασιλιάς, εκτιμάται ότι η Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης, με την οποία ο Κάρολος διατηρούσε σχέση όσο ήταν παντρεμένος με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, θα πάρει τον τίτλο Βασιλική Σύζυγος.

 

 

Photo by Dominic Lipinski – WPA Pool/Getty Images/Ideal Images

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version