Η Χάιντι Κλουμ κοιμάται στην καραντίνα κι η τύχη της δουλεύει

ΔΙΕΘΝΗ

Η Χάιντι Κλουμ κοιμάται στην καραντίνα κι η τύχη της δουλεύει

Κλεισμένη στο σπίτι της, κοιμάται με τον 30χρονο σύζυγό της και εξακολουθεί να κερδίζει τεράστια ποσά από τα τηλεοπτικά σόους στα οποία συμμετέχει

03.04.2020 | 08:29

Κλεισμένη στο σπίτι της λόγω της πανδημίας του κορονοϊου είναι η 46χρονη Χάιντι Κλουμ και ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κοιμάται με τον σύζυγό της, Τομ Κάουλιτζ, κιθαρίστα των Tokyo Hotel (ή κάνει ότι κοιμάται, γιατί ποιος τράβηξε τη φωτογραφία;).

Πριν από τρεις εβδομάδες, η Χάιντι Κλουμ έφυγε με υψηλό πυρετό από τα γυρίσματα του America’s Got Talent και πέρασε καιρό σε καραντίνα μέχρι να βγει το τεστ που έκανε για τον κορονοϊό.

 

Τώρα τηρεί αυστηρά την κοινωνική αποστασιοποίηση, καθώς προβάλλονται επεισόδια των εκπομπών της, για τα οποία έχουν ήδη γίνει τα γυρίσματα.

 

 

Η Χάιντι Κλουμ, ανεβάζει συνεχώς διαφημιστικά για τα σόου της Germany’s Next Top Model και Making the Cut, το οποίο υπόσχεται ότι θα δώσει ένα εκατομμύριο δολάρια σε έναν σχεδιαστή μόδας για να ξεκινήσει τον δικό του, παγκόσμιο οίκο μόδας με τη βοήθεια του Amazon.

Ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα όλων των εποχών, η Χάιντι Κλουμ έχει περιουσία 90 εκατομμυρίων δολαρίων και κάθε χρόνο βγάζει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια. Κι η περιουσία της αυξάνεται ακόμα και τώρα με την πανδημία του κορονοϊού, που μένει στο σπίτι με τον άντρα της, τον τεράστιο σκύλο και τη γατούλα της.

 

Εκτός από το Germany’s Next Top Model και το Making the Cut, η Χάιντι Κλουμ είναι και κριτής στο America’s Got Talent.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version