Η Βρετανική Vogue παρουσιάζει τους ήρωες της νέας εποχής

ΔΙΕΘΝΗ

Η Βρετανική Vogue παρουσιάζει τους ήρωες της νέας εποχής

Το εξώφυλλο της Vogue είναι αφιερωμένο στους αληθινούς ήρωες.

04.06.2020 | 11:53

“Αυτή η στιγμή της ιστορίας απαιτεί κάτι στα αλήθεια ξεχωριστό. Ένα ευχαριστώ, μία ξεχωριστή στιγμή για όλους αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μία οδηγός τρένου στον υπόγειο του Λονδίνου, μία μαία στο ανατολικό Λονδίνο και μία υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ. Αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες στο επόμενο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue”.

 

Με αυτά τα λόγια ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Edward Enninful εξηγεί το σκεπτικό που τους οδήγησε στο να πάρουν την απόφασή και να δώσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους ήρωες της σύγχρονης εποχής, αυτής της εποχής που διαμορφώνει η πανδημία και οι δοκιμασίες που βασανίζουν όλο τον κόσμο.

 

“Εκπροσωπούν τα εκατομμύρια των ανθρώπων στη Μεγάλη Βρετανία που εν μέσω πανδημίας, στην κορύφωση αυτής της δοκιμασίας, φόρεσαν τις φόρμες τους και πήγαν για να προσφέρουν βοήθεια”, τονίζει.

Τα επαγγέλματά τους έγιναν πιο σημαντικά στο “μεγάλο στόχο” που έθεσε κάθε χώρα , να επιβιώσει και να προχωρήσει μπροστά. Είναι οι καθημερινοί άνθρωποι που κάνουν την ζωή να συνεχίζει παρέχοντας υπηρεσίες πολύ σημαντικές για τον κάθε άνθρωπο.

Είναι οι νέοι ήρωες μιας νέας εποχής που ζητά ανθρωπιά, αλληλεγγύη και σεβασμό. Ηρωες που έχουν αληθινή αξία, ήθος και σεβασμό απέναντι στον συνάνθρωπο.

 

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version