Η Ναταλία Βοντιάνοβα με μάσκα Louis Vuitton

ΔΙΕΘΝΗ

Η Ναταλία Βοντιάνοβα με μάσκα Louis Vuitton

Μία φωτογραφία με τούλινη μάσκα Louis Vuittton ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ναταλία Βοντιάνοβα, αλλά δεν την φόρεσε για να προστατευθεί από τον κορονοϊό

27.02.2020 | 20:55

Στην ανάρτηση έγραψε “Η τρέχουσα διάθεση” αναφερόμενη φυσικά στον κορονοϊό και ανέβασε μία φωτογραφία από το 2007, όταν είχε ανέβει στην πασαρέλα για τον οίκο Louis Vuitton.

 

Διάσημα μοντέλα όπως η Ναταλία Βοντιάνοβα, η Εύα Χερτζίκοβα και η Ναόμι Κάμπελ είχαν εμφανιστεί ως σέξι νοσοκόμες με ημιδιάφανες ρόμπες και καπελάκια με τα οποία σχημάτισαν όλες μαζί τις λέξεις Louis Vuitton

Στη δημιουργία της κολεξιόν του Οίκου Louis Vuitton είχε συνεργαστεί ο Marc Jacob με τον ζωγράφο Richard Prince, ο οποίος είχε κάνει μία σειρά από πίνακες με νοσοκόμες. Αυτοί οι πίνακες ήταν η έμπνευσή του για την ready to wear κολεξιόν του Οίκου Louis Vuitton.

 

 

Καθώς σε ολόκληρο τον κόσμο οι μάσκες, που προστατεύουν μερικώς από τον κορονοϊό είναι περιζήτητες, η Ναταλία Βοντιάνοβα βρήκε την ευκαιρία να θυμίσει την εντυπωσιακή εκείνη επίδειξη μόδας που είχε γίνει πριν από 13 χρόνια.

 

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version