Η Μέγκαν Μάρκλ βόλτα με τον γιο της!

ΔΙΕΘΝΗ

Η Μέγκαν Μάρκλ βόλτα με τον γιο της!

Τι και αν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού οι συζητήσεις καλά κρατούν για αν συμπεριφέρθηκαν με ψυχρότητα στον Χάρι, στην Καλιφόρνια η Μέγκαν πήρε αγκαλιά τον τεράστιο Άρτσι και βγήκαν βόλτα.

24.04.2021 | 23:57

Στη Μεγάλη Βρετανία, παρά την περίοδο πένθους ακόμα ασχολούνται με τον Χάρι, αν τα έχει βρει με τον αδελφό του, με το «τρίτο» πρόσωπο στη ζωή του εκλιπόντος Πρίγκιπα Φίλιππου, που ήταν κι η μοναδική «εξόφθαλμη» παρουσία την ημέρα της κηδείας του, η 67χρονη κόμισσα Μαουντμπάτεν της Βιρμανίας, Πενέλοπε Κνατσμπουλ (σ.σ. το όνομά της μάλιστα ήταν τελευταίο στη λίστα που έδωσε το  Παλάτι σχετικά με το ποιοι θα παραβρίσκονταν στην κηδεία), με τον αν ο Πρίγκιπας άφησε δύο πόνυ παραπάνω στην αγαπημένη του εγγονή, αν θα γίνει ο Κάρολος Βασιλιάς κι όχι απευθείας ο Γουίλλιαμ που τον προετοίμαζε ο ίδιος ο παππούς του και τι αλλαγές θα επέλθουν στη βασιλική οικογένεια.

Στην Καλιφόρνια μαμά και γιος βγήκαν ως απλοί θνητοί τη βόλτα τους. Μάλιστα στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό η Μέγκαν Μάρκλ προέτρεψε όλους να διαβάσουν την λεζάντα που ανέφερε χαρακτηριστικά πόσο μεγάλος και όμορφος είναι ο Άρτσι. Πάντως βλέποντας τον μικρό προφίλ πιο πολύ θυμίζει τον πατέρα του παρά τη μητέρα του.

 Το μέλλον της Βασιλικής Οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και η πορεία του Χάρι και της Μέγκαν έχουν πολύ ενδιαφέρον και έχουν να ειπωθούν πάρα πολλά. Όσοι ασχολούνται με τα βασιλικά κρατούν πολλές σημειώσεις για τα βιβλία που θα κυκλοφορήσουν χρόνια μετά. Τώρα είμαστε απλώς σχεδόν στην αρχή!

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version