Η Μαντόνα με πατερίτσες στη διαδήλωση Βlack Lives Matter

ΔΙΕΘΝΗ

Η Μαντόνα με πατερίτσες στη διαδήλωση Βlack Lives Matter

Η βασίλισσα της ποπ, με πατερίτσες, ήταν στην κεφαλή της διαδήλωσης Black Lives Matter στο Λονδίνο και φώναζε συνθήματα κατά του ρατσισμού

07.06.2020 | 12:52

Η Μαντόνα πήρε τις πατερίτσες της, αγνόησε τους πόνους που έχει στο γόνατο και τον γοφό και έλαβε μέρος στη διαδήλωση Black Lives Matter.

 

Αν και η Μαντόνα ήταν από τις πρώτες celebrities που διαμαρτυρήθηκαν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς, οι διαδηλωτές στο Λονδίνο την κοιτούσαν έκπληκτοι.

 

Οι διαδηλωτές την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, πολλοί θέλησαν να τραβήξουν selfie μαζί της κι άλλοι έτρεξαν να την αγκαλιάσουν.

 

Η Μαντόνα μπήκε στην κεφαλή της πορείας, που πέρασε μπροστά από την Αμερικανική πρεσβεία στις όχθες του Τάμεση. Φώναζε με πάθος συνθήματα κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας.

 

Η Μαντόνα, σε ανάρτησή της για το βίντεο που φαίνεται πως πέθανε ο Τζορτζ Φλόιντ, έγραψε: “Είδα αυτόν τον αστυνομικό να προκαλεί ασφυξία στον Τζόρτζ Φλόιντ, με το γόνατό στο λαιμό του, ενώ ήταν με χειροπέδες, αβοήθητος, φωνάζοντας για τη ζωή του, με το πρόσωπό του στην άσφαλτο…ήταν το πιο αηδιαστικό πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό, “έσπασε” η καρδιά μου. Αυτός ο αστυνομικός ήξερε ότι τον τραβάει η κάμερα και τον δολοφόνησε αλαζονεία και υπερηφάνεια. Αυτό πρέπει να σταματήσει!”

 

 

Φωτογραφίες: Instagram

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version