Η Εύα Λονκόρια λαμβάνει μέρος στο challenge που γυμνάζει όλο το σώμα

ΔΙΕΘΝΗ

Η Εύα Λονκόρια λαμβάνει μέρος στο challenge που γυμνάζει όλο το σώμα

Το challenge στο οποίοι συμμετέχουν όλο και περισσότεροι διάσημοι, ξεκίνησε από την Έλεν Ντε Τζενέρις

11.04.2020 | 14:26

To challenge προβλέπει τα εξής: κάνεις σανίδα την ώρα που τραγουδάς το αγαπημένο σου τραγούδι, ανεβάζεις το βίντεο και προκαλείς τον επόμενο. Όλο και περισσότεροι celebrities λαμβάνουν μέρος στο challenge #PlankThatSong.

Η Εύα Λονγκόρια, που είναι πολύ γυμνασμένη, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαιτέρως. Χωρίς μακιγιάζ, με άσπρη ρίζα, έκανε σανίδα τραγουδώντας το “I Need Love”.

Την είχε προκαλέσει ο ηθοποιός Μάριο Λόπεζ, ο οποίος τραγούδησε το ίδιο τραγούδι και έδειξε για αρκετή ώρα τους εκπληκτικούς του κοιλιακούς.

 

Ο Μάριο Λόπεζ στη συνέχεια χόρεψε και με τη οικογένειά του, για να διασκεδάσουν στην καραντίνα.

 

Το PlankThatSong challenge ξεκίνησε από την Έλεν Ντε Τζενέρις για να παρακινήσει διάσημους και μη να γυμνάζονται όσο είναι σε καραντίνα.

Η Εύα Λονγκόρια, που έγινε για πρώτη φορά μαμά σε ηλικία 43 ετών, δεν είχε σταματήσει να γυμνάζεται ούτε όταν ήταν έγκυος στον γιο της και πριν λίγες μέρες ανέβασε αυτό το βίντεο που τη δείχνει να κάνει γυμναστική μία εβδομάδα πριν γεννήσει. 

 

 

Οι “Νοικοκυρές σε Απόγνωση” κάνουν reunion

Η Εύα Λονκόρια, στο επόμενο βίντεο που ανέβασε, είχε φτιάξει τα μαλλιά της, είχε τέλειο μακιγιάζ κι ανακοίνωσε ότι θα γίνει reunion των Νοικοκυρών σε Απόγνωση, την Κυριακή.

 

Οι πρωταγωνίστριες της πασίγνωστης σειράς θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα βγάλουν σε δημοπρασία αναμνηστικά που έχουν κρατήσει από τη σειρά. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο “The Actors Fund” που βοηθά ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν μείνει άνεργοι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version