Η επανάσταση των smartphones

ΚΟΣΜΙΚΑ

Η επανάσταση των smartphones

Η εξέλιξη της τεχνολογίας, κάνει τα smartphones, συνέχεια του χεριού μας

21.12.2019 | 17:26

Δίκιο είχε η μητέρα μου, που μου έλεγε όταν ήμουν μικρή «μην στεναχωριέσαι, μέχρι να κάνεις εσύ παιδί θα έχουν βγει πλυντήρια που θα τα πλένουν κιόλας».

Μπορεί να μην έχει επιτευχθεί ακόμα κάτι τέτοιο, όμως «έξυπνο» πλυντήριο που παίρνει ηχητικές εντολές και ξεκινά το πρόγραμμα υπάρχει. Μάλιστα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί με το κινητό, την τηλεόραση και το air-condition, ταυτόχρονα. Αρκεί να φέρουν την υπογραφή TCL.

Της εταιρείας, που μετά την Αμερική και την Ασία, έρχεται να κατακτήσει και την Ευρώπη.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του ολοκαίνουργιου smartphone «TCL PLEX», έγινε από τον Γιώργο Καπουτζίδη που μαζί με τους ξένους εκπροσώπους της εταιρείας και τον Έλληνα μάνατζερ Αριστοτέλη Καραμπέρη, μίλησαν αναλυτικά για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου κινητού, με το έξυπνο λογισμικό και τις τρεις κάμερες!

Αμέσως μετά το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε πάρτι, όπου οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να περιεργαστούν το TCL PLEX αλλά να γνωρίσουν και άλλα προϊόντα της εταιρείας.

Υ.Γ. Και αν εμένα ο γιος μου μεγάλωσε, είναι πολλές οι μέλλουσες μητέρες που περιμένουν με ανυπομονησία το «έξυπνο» πλυντήριο που θα καθαρίζει τα μωρά.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version