H σπάνια φωτογραφία του Φίλιππου Σταύρου Νιάρχου

ΔΙΕΘΝΗ

H σπάνια φωτογραφία του Φίλιππου Σταύρου Νιάρχου

Ο μονάκριβος γιος του Σταύρου Νιάρχου jr πρωταγωνίστησε στη φωτογραφία που ανέβηκε στα social, με αφορμή τα 40α γενέθλια της  μητέρας του Ντάσα Ζούκοβα!

09.06.2021 | 15:39

Η σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου jr, Ντάσα Ζούκοβα, λαμπερή και ευτυχισμένη εθεάθη με τον μικρό στην αγκαλιά της που αν και με κλειστά ματάκια δείχνει να είναι πανέμορφος.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε από ένα story που ανέβασε ο καλός της φίλος Ρικάρντο Τίτσι και φυσικά έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου καθώς το ζευγάρι προσέχει ιδιαίτερως πολύ το τι βγαίνει προς τα έξω όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, θέλοντας να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακόμα κι ο γάμος τους, τον Ιανουάριο του 2020, έγινε υπό άκρα μυστικότητα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Σεν Μόριτς με ένα λαμπερό γάμο, που κόστισε πάνω από 6,5 εκατομμύρια δολλάρια, στο πεντάστερο ξενοδοχείο της οικογένειας Νιάρχου Kulm  μακριά από τα φλας και την δημοσιότητα.

Να θυμίσουμε ότι η ανακοίνωση του ονόματος του μικρού είχε γίνει με έναν ιδιαίτερο, πρωτότυπο τρόπο σε ένα ιδιαίτερο σκηνικό που στήθηκε μέσα στο χιονισμένο τοπίο με κορδέλες στα δέντρα που έγραφαν: «Καλώς ήρθες στον κόσμο, Φίλιππε Σταύρο Νιάρχο».

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version