Forbes: Η Ριάνα ανάμεσα στις 100 πλουσιότερες γυναίκες της Αμερικής

ΔΙΕΘΝΗ

Forbes: Η Ριάνα ανάμεσα στις 100 πλουσιότερες γυναίκες της Αμερικής

Η λίστα με τις πιο πλούσιες και ισχυρές γυναίκες που τα κατάφεραν...μόνες τους.

15.10.2020 | 22:01

Η “χρυσή” λίστα του Forbes- για το 2020- αποκαλύπτει τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ. Στην κορυφή συνεχίζει, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, να φιγουράρει με περηφάνεια η επιχειρηματίας, Νταϊάν Χέντρικς, συνιδρύτρια της ABC Supply, εταιρίας υλικών κατασκευών. Η περιουσία της Χέντρικς έχει ξεπεράσει τα οκτώ δισεκατομμύρια δολάρια.

Και ενώ στη λίστα υπάρχει μία σειρά ονομάτων γυναικών που ξεχωρίζουν στον μαγικό κόσμο της βιομηχανίας της διασκέδασης, όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ που “πλασάρεται” στην 9η θέση με περιουσία 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια, αυτό που ξεχωρίζει είναι η είσοδος της πολυτάλαντης, αεικίνητης και πανέξυπνης Ριάνα.

Η βασίλισσα της pop και R&B εμφανίζεται στην 33η θέση και αυτό το οφείλει στην έξυπνη επιχειρηματική της κίνηση, την κυκλοφορία της σειράς καλλυντικών Fenty Beauty. Με πωλήσεις που έφεραν στο ταμείο της τραγουδίστριας 600- περίπου- εκατομμύρια δολάρία το 2019, η Ριάνα δε δυσκολεύτηκε να πάρει μία θέση εκεί όπου της αξίζει, ανάμεσα στους ισχυρούς και υπολογίσιμους.

Άλλη μία είσοδος είναι αυτή της Κρις Τζένερ, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας και τηλεοπτική σταρ του ριάλιτι σόου “Keeping Up with the Kardashians”. Η περιουσία της ανέρχεται σε 190 εκατομμύρια δολάρια και προέρχεται από τη δραστηριοποίησή της στον τομέα των καλλυντικών και από το 10% ποσοστό που λαμβάνει από τις εξαιρετικά κερδοφόρες επιχειρηματικές δραστηριότητες των παιδιών της. Η Τζένερ βρίσκεται στην 92η θέση.

Η κόρη της Κρις Τζένερ, Κιμ Καρντάσιαν είναι στην 24η θέση με περιουσία 780 εκατομμύρια δολάρια ενώ και η δεύτερη κόρη της, Κάιλι Τζένερ φιγουράρει στην 29η θέση περιουσία 700 εκατομμύρια δολάρια.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version