Εντυπωσιακά throwbacks των celebrities για το Met Gala που ακυρώθηκε

ΔΙΕΘΝΗ

Εντυπωσιακά throwbacks των celebrities για το Met Gala που ακυρώθηκε

Το Met Gala ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού και οι διάσημοι ανεβάζουν τις καλύτερες εμφανίσεις τους, αλλά και στιγμιότυπα από την καραντίνα

05.05.2020 | 11:45

Το Met Gala ακυρώθηκε φέτος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και οι celebrities αναρτούν τις καλύτερες στιγμές τους από εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης. 

Γιορτάζουν το Met Gala από το σπίτι, στο Instagram

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε ένα βίντεο με τις καλύτερες εμφανίσεις της και ζητά από τους θαυμαστές της να αποφασίσουν ποια ήταν η πιο εντυπωσιακή. Στην ανάρτησή της γράφει “Είναι η πρώτη Δευτέρα του Μαϊου. Κανονικά τέτοια ώρα θα ετοιμαζόμασταν για το Met Gala”.

 

 

Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά φέτος. Κάθομαι στον καναπέ μου, με ολόσωμη πιτζάμα, όχι με τουαλέτα και κορσέ. Για να τιμήσω τη Δευτέρα του Met Gala, με αυτές τις φωτογραφίες. Θυμάστε τα τακούνια; Εγώ όχι!”, έγραψε η Τζέσικα Μπίελ.

 

 

Τώρα και τότε” γράφει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ανέβασε φωτογραφία της με μάσκα και throwback από τις προετοιμασίες της για το Met Gala.

 

 

Αναμνήσεις Met” γράφει η εκρηκτική Έμιλι Ραταϊκόφσκι στην ανάρτησή της στο Instagram.

 

 

Εγώ…που δεν θα πάω στον χορό Met Ball απόψε” γράφει η Τζούλια Ρόπερτς που ανέβασε μία φωτογραφία από το μπάνιο της, όπου φοράει μία υπέροχη τουαλέτα και από κάτω η Ρίτα Γουίλσον σχολιάζει “Εγώ φέτος για το Met Ball φοράω φόρμα και απίθανες παντόφλες”.

 

 

Στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ρίτα Γουίλσον, ανέβασε δύο φωτογραφίες της από το Met Gala και γράφει ότι λατρεύει τη Miuccia Prada, ως γυναίκα, ως καλλιτέχνιδα, ως φιλάνθρωπο, ως σύζυγο και μητέρα και ως λάτρη της φύσης. Είναι προσγειωμένη, επαναστάτρια και μαχήτρια.

 

 

Throwback από εμφανίσεις στο Met Gala έκανε και η σελίδα ομορφιάς της Κιμ Καρντάσιαν.

 

 

Η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ έχει κάνει εμφανίσεις στο Met Gala που έχουν μείνει πραγματικά αξέχαστες.

 

 

Τις εμφανίσεις της που αγάπησε περισσότερο ανέβασε και η Εύα Λονγκόρια.

 

 

πό τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο Met Gala ήταν πάντα και η Ζιζέλ με τον Τομ Μπρέιντι. 

Τις δύο αγαπημένες της εμφανίσεις στο Met Gala ανέβασε η Ντέμι Μουρ.

 

 

“Όταν το χαλί ταιριάζει με τη Μπλέικ”, γράφει στην ανάρτησή της η Μπλέικ Λάιβλι.

 

 

Μόνο άλλες δύο φορές έχει ακυρωθεί το Met Gala. Το 1963 μετά τη δολοφονία του Προέδρου Τζόν Φιτζέραλντ Κένετι και το 2002 μετά τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους. Τα έσοδα από το ετήσιο Met Gala ενισχύουν το Costume Institute του Metropolitan Museum of Arts της Νέας Υόρκης.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version