Έλον Μασκ: “Σε πέντε χρόνια δεν θα χρειάζεται να μαθαίνουμε γλώσσες”

ΔΙΕΘΝΗ

Έλον Μασκ: “Σε πέντε χρόνια δεν θα χρειάζεται να μαθαίνουμε γλώσσες”

Μέσα στο 2021 θα αρχίσουν οι δοκιμές για ένα μικροτσίπ που θα τοποθετείται στον εγκέφαλο και θα μας κάνει να καταλαβαίνουμε όλες τις γλώσσες, όπως είπε ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος

11.05.2020 | 14:17

Σε πέντε χρόνια από σήμερα, οι ξένες γλώσσες θα είναι απαρχαιωμένη έννοια, σύμφωνα με τον Έλον Μασκ ο οποίος είπε ότι έχουν ετοιμάσει ήδη ένα μικροτσίπ που θα τοποθετείται στον εγκέφαλο και θα μας δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνουμε όλες τις γλώσσες.

Όπως είπε ο Έλον Μασκ, “τέτοια προβλήματα επικοινωνίας θα είναι σε πέντε χρόνια, κάτι από το παρελθόν”.

 

Ο επικεφαλής της SpaceX και της Tesla είπε ότι το μικροτσίπ, που θα βάζουν στον εγκέφαλό μας θα “επικοινωνεί” με την υπάρχουσα φαιά ουσία.

Ελπίζει ότι οι πρώτες κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους θα γίνουν μέσα στο 2021 και ότι τελικά το μικροτσίπ του θα επιτρέψει στους ανθρώπους να επικοινωνούν πολύ πιο αποτελεσματικά.

 

Η αρχή μας είναι ότι το μικροτσίπ θα μπορεί να διορθώνει ό,τι δεν πάει καλά στον ανθρώπινο εγκέφαλο”, είπε ο δισεκατομμυριούχος που είναι διάνοια και στέλνει πυραύλους στο διάστημα.

“Οι ξένες γλώσσες θα είναι τόσο απλές σαν να κατεβάζουμε ένα προγραμματάκι. “Θα μπορούμε πια να επικοινωνούμε πιο γρήγορα και με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια”, είπε ο Έλον Μασκ.

 

Όλα αυτά βέβαια τα ισχυρίζεται ο ευφυέστατος δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, ο οποίος όμως κατάφερε να ρίξει την αξία της Tesla κατά 10 δις όταν είπε ότι η μετοχή της είναι πολύ ακριβή και ονόμασε τον έκτο γιο που απέκτησε X Æ A-12.

 

Η μητέρα του, Maye Musk, που είναι μοντέλο, έκανε μία ανάρτηση στην οποία αναφέρει ότι είναι περήφανη γιαγιά, καλωσορίζει σ’αυτόν τον κόσμο το έκτο της εγγόνι, το οποίο αποκαλεί Χ κι όχι με το περίπλοκο όνομα που του έδωσαν οι εκκεντρικοί γονείς του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά δημοσίως λόγω κορονοϊού

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version