Έκθεση με αέρα Νέας Υόρκης

ΚΟΣΜΙΚΑ

Έκθεση με αέρα Νέας Υόρκης

«Από τις λεωφόρους της Νέας Υόρκης» είναι ο τίτλος της έκθεσης της Debra Rapoport, που εγκαινιάστηκε στο Μουσείο Κοσμήματος «Ηλία Λαλαούνη».

14.02.2020 | 18:53

Ανακύκλωση, Βιωσιμότητα και Τάσεις στη Μόδα «κλεισμένα» σε μία έκθεση είναι η δουλειά τής Debra Rapoport με τίτλο «Από τις λεωφόρους της Νέας Υόρκης», που θα φιλοξενείται μέχρι τις 12 Απριλίου στο Μουσείο Κοσμήματος «Ηλίας Λαλαούνη». Η δημιουργός παραβρέθηκε στα εγκαίνια, άρτι αφιχθείσα από τη Νέα Υόρκη.

Με το δικό της στιλ, με το ιδιαίτερο ταλέντο της, η Debra Rapoport προκαλεί τις συμβατικές απόψεις για την ομορφιά και τη γήρανση, εμμένοντας, με αυξανόμενο πάθος στη νεότητα και με την επιλογή μη- παραδοσιακών, ευτελών υλικών, πραγματεύεται θέματα όπως η ανακύκλωση και η βιωσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Θα πηγαίνατε νύφη εμπνευσμένη από την ταινία Great Gatsby;

Το Μουσείο Κοσμήματος «Ηλία Λαλαούνη» επιδιώκει να δώσει το έναυσμα σε νέους δημιουργούς που διψούν για λύσεις στη βιωσιμότητα της τέχνης τους, να γνωρίσουν τη δημιουργό, η οποία έχει εδραιωθεί στους καλλιτεχνικούς κύκλους της Αμερικής, και χαίρει της αναγνώρισης σημαντικών της Μουσείων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

 

(Στη φωτογραφία εξωφύλλου: Λάουρα Δράγνη, Debra Rapoport, Ιωάννα Λαλαούνη)

Φωτογραφίες: STUDIO PANOULIS

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version