Έγκυος είναι η Τζίτζι Χαντίντ

ΔΙΕΘΝΗ

Έγκυος είναι η Τζίτζι Χαντίντ

Το top model Τζίτζι Χαντίντ και ο Άγγλος τραγουδιστής Ζέιν Μάλικ περιμένουν το πρώτο τους παιδί

29.04.2020 | 12:31

Οι δυο τους έχουν μία θυελλώδη σχέση. Ερωτεύθηκαν τρελά, αλλά χώρισαν γρήγορα πριν από τέσσερα χρόνια. Τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Τζίτζι είναι στην 20η εβδομάδα της κύησής της.

 

Η Τζίτζι κράτησε το μυστικό μέσα στην οικογένεια και τους φίλους της για λίγο καιρό, καθώς ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους είναι πολύ χαρούμενοι”, είπε φίλη της Τζίτζι.

 

Το top model Τζίτζι Χαντίντ κι ο τραγουδιστής Ζέιν Μάλικ, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, γνωρίστηκαν το 2015, ερωτεύθηκαν παράφορα, αλλά χώρισαν λίγους μήνες αργότερα.

 

Ο έρωτάς τους αναζωπυρώθηκε πριν από λίγο καιρό και τώρα βρίσκονται μαζί στη φάρμα της μητέρα της Τζίτζι Χαντίντ στην Πενσυλβάνια από τότε μπήκαν σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ήταν μακριά ο ένας από τον άλλον για χρόνια, αλλά όταν ξαναβρέθηκαν στα τέλη του περασμένου χρόνου, κατάλαβαν ότι αυτό που έχουν είναι μοναδικό”, είπε φίλη τους στο Entertainment Tonight.

Μαζί τους είναι και η Μπέλα Χαντίντ που στα γενέθλια της Τζίτζι φωτογραφήθηκε με τη μικρή της αδελφή και τον 27χρονο Ζέιν, ο οποίος τις κρατούσε και τις δύο αγκαλιά.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version