Ε όχι και να πεθάνει ο Τζέιμς Μποντ!

ΚΟΣΜΙΚΑ

Ε όχι και να πεθάνει ο Τζέιμς Μποντ!

Αυτό ούτε γίνεται, ούτε το αποδέχεται κανείς. Τέτοιος ήρωας, λαμπερός, σέξι, τζέντλεμαν με απίστευτη γοητεία, σαγήνη, στυλ που «δίδαξε» γενιές και γενιές δεν μπορεί ούτε να χαθεί έτσι άδοξα ούτε να αντικατασταθεί. O James Bond ήταν και πρέπει να παραμείνει αθάνατος!

07.10.2021 | 19:13

Αυτή ήταν η κοινή τοποθέτηση όσων παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας James Bond «No time to die»– που την περιμέναμε δύο ολόκληρα χρόνια- που έγινε στο Παλλάς, μία μόλις ημέρα μετά τη λαμπερή πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο παρουσία του Πρίγκιπα Κάρολου μετά της συζύγου του Καμίλας, του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της απαστράπτουσας Κέϊτ Μίντλετον που έκανε μία από τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της ξεπερνώντας κατά πολύ τον εαυτό της.

Στην Αθήνα τώρα, στρώθηκε κόκκινο χαλί στη Βουκουρεστίου κι ο εξωτερικός χώρος μπροστά από το Θέατρο Παλλάς είχε «ντυθεί» στα χρώματα της ταινίας. Μάλιστα, υπήρχε κι ένα ξεχωριστό γλυπτό 007 με την ελληνική σημαία, όπου οι καλεσμένων αλλά και περαστικοί έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η πρεμιέρα θύμιζε ξεχασμένες στιγμές τότε που δεν υπήρχε ούτε ως σκέψη ο κορονοϊός. Τα φλας άστραφταν κατά ριπάς καθώς και οι καλεσμένοι ήταν πολλοί κι ωραίες εμφανίσεις υπήρχαν, με τις μασκούλες βέβαια να είναι το επίσημο στιλιστικό αξεσουάρ, πιστοποιητικά ζητήθηκαν, αποστάσεις δεν κρατήθηκαν φυσικό και αναμενόμενο τόσος κόσμος, το τρίτο κουδούνι χτύπησε αρκετά καθυστερημένα αλλά κι αυτό αναμενόμενο ήταν και η προβολή ξεκίνησε αμέσως μετά τον, πραγματικά σύντομο, χαιρετισμό της Μαριλίζας Τοτόμη, Γενικής Διευθύντριας Tulip Entertainment, της εταιρείας διανομής του «No Time To Die».

Η τελευταία ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στο ρόλο του James Bond που έχει σπάσει ήδη τα ταμεία καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, είχε συναίσθημα, πολλή αγάπη, εκπλήξεις και την επίσημη πρώτη παρουσίαση της πράκτορα 007 καθώς σύμφωνα με τα σενάρια τη θέση του θρυλικού πράκτορα θα πάρει πλέον γυναίκα. Λάθος. Μεγάλο λάθος. Γιατί οι διαχρονικές αξίες καλό είναι να παραμένουν ως έχουν. Γιατί τώρα, ποια θα περιμένει να βαπτιστεί «το επόμενο κορίτσι του James Bond»; Ή μήπως από την επόμενη ταινία θα αναζητούμε τα αγόρια της πράκτορα; Φευ. Ας το δοκιμάσουν οι υπεύθυνοι αν θέλουν αλλά παρακαλούνται πολύ αφού δεν είδαμε το πτώμα του James Bond να επιπλέει σε καμία θάλασσα να τον αναστήσουν και να μας συστήσουν τον διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ που μετά από 15 χρόνια «πετά» από πάνω του το μαγικό κοστούμι του πιο γοητευτικού πράκτορα. Αυτού που κάνει τα αδύνατα δυνατά, που πέφτει στη φωτιά αλλά βγαίνει από τις φλόγες με το λευκό του μπλουζάκι να έχει μέχρι και τσάκιση στο μανίκι, που με τη μηχανή και τη συμβολή των εξαιρετικών κοιλιακών του ξεφεύγει από το δρόμο και πηδά στον αέρα ίσαμε και 10 μέτρα για να προσγειωθεί σε μία πλατεία, του μοναδικού αυτού τύπου που όπου κι αν βρεθεί υπό οποιαδήποτε συνθήκη πάντα βρίσκει την άκρη, σώζει το κορίτσι, λύνει την υπόθεση και επιστρέφει στο γραφείο του Μ για ένα τελευταίο ουίσκι και ένα πούρο.

Λίγα λόγια για το «No Time To Die»:

Ο James Bond έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA ζητάει τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό, τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Τζέφρι Ράιτ, Κρίστοφ Βάλτς και Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Επίσης πρωταγωνιστούν οι Ρόρι Κινίαρ, Άνα ντε Αρμάς, Νταλί Μπενσάλα, Ντέιβιντ Ντένσικ και ο Μπίλι Μάγκνουσεν.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα.

Εάν έχουμε λόγο να δούμε την ταινία; Εννοείται!!!!!!!! Ο Ντάνιελ Κρεγκ στα καλύτερά του και τα μαγικά του James Bond δεν πρέπει να χάνονται ποτέ! Καλή θέαση!

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version