Άσλεϊ Γκράχαμ: “Προσπάθησα πολύ για να αγαπήσω το σώμα μου”

ΔΙΕΘΝΗ

Άσλεϊ Γκράχαμ: “Προσπάθησα πολύ για να αγαπήσω το σώμα μου”

Η Άσλεϊ Γκράχαμ αγαπάει τις πλούσιες καμπύλες της, αλλά και τα παραπάνω κιλά και τις ραγάδες που της άφησε η εγκυμοσύνη

04.08.2020 | 13:43

Η Άσλεϊ Γκράχαμ εκτός από μοντέλο είναι και ακτιβίστρια για την αποδοχή όλων των σωματότυπων και ειδικά για το σώμα που αποκτούν οι περισσότερες γυναίκες μετά τη γέννα.

Τα επιπλέον κιλά και τις ραγάδες της εγκυμοσύνης, τα θεωρεί “παράσημα”.

Δεν ήταν όμως εύκολο για μία γυναίκα με πλούσιες καμπύλες να αποδεχθει τις αλλαγές στο σώμα της όταν έμεινε έγκυος, όπως είπε σε συνέντευξη που έδωσε στο Elle.

 

Στην αρχή ένιωσα απελπισία”

H 32χρονη Άσλεϊ Γκράχαμ λέει ότι προσπάθησε πολύ για να αγαπήσει το σώμα της έτσι όπως άλλαζε με την εγκυμοσύνη. “Στην αρχή ένιωσα απελπισία. Οι πιέσεις που ασκούνται στις εγκύους που γίνονται μητέρες για πρώτη φορά (το αποκαλούμενο mommy-shaming) στα social media έχουν βγει εκτός ελέγχου”, λέει η Άσλεϊ Γκραχαμ.

 

Αντί να ενδώσει στις πιέσεις όμως, έκανε ακριβώς το αντίθετο.

 

Όσο φούσκωνε η κοιλίτσα της και έπαιρνε κιλά, τόσο περισσότερες φωτογραφίες ανέβαζε στον λογαριασμό της στο Instagram, για να βλέπουν όλες οι γυναίκες πόσο όμορφη γίνεται μία γυναίκα όταν είναι έγκυος και όταν φέρει στον κόσμο το παιδί της.

 

 

“Έπαιρνα βάρος τόσο γρήγορα…”

“Πριν καν μείνω έγκυος, ήλπιζα ότι οι γυναίκες θα μάθαιναν να εξακολουθούν να αγαπούν το κορμί τους παρά τις αλλαγές. Όταν όμως έμεινα έγκυος, χρειάστηκε να φανταστώ εκ νέου τη σχέση μου με το κορμί μου, καθώς αυτό το πλασματάκι μέσα μου, με είχε “καταλάβει”. Έπαιρνα βάρος τόσο γρήγορα… Μετά απέκτησα ραγάδες στην κοιλιά μου και σκεφτόμουν “Ο Θεέ μου! Δεν το πιστεύω ότι έγινε αυτό! Στην αρχή ένιωθα απελπισία και μετά, όταν είδα τον Άιζακ σκέφτηκα “Για αυτό μιλούσαν οι γυναίκες ανά τα χρόνια. Αυτό δεν είναι μόνο ένα “τραύμα που απέκτησα στη μάχη”. Είναι κάτι που αλλάζει τη ζωή σου για πάντα και θα λατρέψω το νέο μου σώμα”.

 

Τώρα απολαμβάνει τη χαρά της μητρότητας. Θηλάζει τον μικρό Άιζακ που είναι 7 μηνών και μαζί με τον σύζυγό της μεγαλώνουν το παιδί τους όπως θέλουν εκείνοι, χωρίς να επηρεάζονται από τις συμβουλές που τους δίνουν όλη την ώρα συγγενείς και φίλοι.

 

Νιώθω 100% ήρεμη”

Όλοι έχουν άποψη για το τι πρέπει να κάνεις με την ανατροφή του παιδιού. Εμείς όμως κάναμε αυτό που θέλαμε. Δεν τον εκπαιδεύσαμε στις ώρες του ύπνου, αλλά ξυπνάει 1-2 φορές τη νύχτα. Νιώθω 100% ήρεμη, δεν έχω αγωνία πόσο κοιμήθηκε τη νύχτα. Είναι επτά μηνών και ουρλιάζει με όλη του τη δύναμη. Το βρίσκει διασκεδαστικό να φωνάζει περισσότερο από τη μαμά και τον μπαμπά. Ακόμα τον θηλάζω”, είπε η Άσλεϊ Γκράχαμ.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version