Ζέτα Δούκα: Αγκαλιά με την κόρη και τον άντρα της

FLASH

Ζέτα Δούκα: Αγκαλιά με την κόρη και τον άντρα της

Μία ξεχωριστή οικογενειακή γιορτή.

01.09.2020 | 22:49

H Ζέτα Δούκα και o Μιχάλης Χατζηαντωνάς είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς και αυτή την ευτυχία τη μοιράζονται στα social media με μία τρυφερή και όμορφη ανάρτηση με αφορμή την ονομαστική γιορτή της κόρης τους, Θάλειας.

Δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους καλοκαιρινές διακοπές στην Κρήτη οι περήφανοι γονείς λένε το δικό τους “χρόνια πολλά” και εκφράζουν την αγάπη τους για το μικρό τους, αγγελούδι.

«Από τότε που ήρθες στη ζωή μας, η 1η του Σεπτεμβρίου έχει ομορφύνει γιατί γιορτάζεις, αγάπη μας! Να έχεις όλες τις χάρες της Χάριτος Θάλειας, όπως και την ευδαιμονία και άφθονία σε ευτυχία με τη συνονόματή σου Μούσα. Καλό μήνα σε όλους», γράφουν στη λεζάντα της ανάρτησης. 

Η Ζέτα Δούκα έχει πει στο παρελθόν για τη μητρότητα:

“Ο ερχομός ενός παιδιού ανοίγει μέσα σου ένα δωμάτιο συναισθημάτων, σκέψεων και αυτογνωσίας που δεν ήξερες ότι υπάρχει. Η Θάλεια με έχει κάνει σαφώς καλύτερο άνθρωπο, πιο υπομονετικό και πιο έξυπνο, γιατί συνεχώς σκέφτομαι και εφευρίσκω τρόπους για να επικοινωνήσω μαζί της. Και μόνο η ύπαρξη της – ακόμα και όταν είναι μακριά μου – μου δίνει τεράστια δύναμη και τρομερή αυτοπεποίθηση”.  

Η μικρή Θάλεια είναι 3,5 ετών.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version