Το θανατηφόρο κορμί της Τζένιφερ Λόπεζ

FLASH

Το θανατηφόρο κορμί της Τζένιφερ Λόπεζ

Μια νέα φωτογραφία της Τζένιφερ Λόπεζ με μαγιό μπορεί να ρίξει το Internet…

21.09.2020 | 14:39

Πώς παίρνεις περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια likes μέσα σε μια μόνο μέρα; Αν είσαι η Τζένιφερ Λόπεζ, δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Ανεβάζεις απλώς μια φωτογραφία σου με μπικίνι και περιμένεις.

Η Λατίνα σταρ φαίνεται πως απολαμβάνει ακόμα το καλοκαίρι σε κάποιο μέρος του κόσμου, αλλά προφανώς δεν κάνει διακοπές από το πρόγραμμα σωματικής άσκησης που ακολουθεί. Έτσι, εξασφαλίζει ότι οι εμφανίσεις της στην παραλία θα κόβουν πάντα την ανάσα.

Στόχος της, βέβαια, δεν είναι μόνο να δείχνει σέξι και ελκυστική, αλλά και να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της δουλειάς της, που θέλει εντυπωσιακά χορευτικά πέρα από τραγούδι. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της περιοδείας, μετά από μια εμφάνισή της είχε δηλώσει: «Νιώθω σαν superwoman μετά από την αποψινή συναυλία! Όταν ξεκίνησα την περιοδεία σκέφτηκα “Θεέ μου, 15 συναυλίες σε 27 μέρες είναι πολύ…” Αλλά υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι αντί να το αφήσω να με καταβάλει, στο τέλος θα ήμουν πιο δυνατή από ποτέ… Ότι θα γυμνάζομαι και θα είμαι στην καλύτερη φόρμα της ζωής μου… Υπήρξαν στιγμές που ήμουν κουρασμένη και ταξίδευα και έπρεπε να στριμώξω τη γυμναστική μου όπου μπορούσα…»

Η εμφάνισή της στο τελευταίο Super Bowl, τον περασμένο Φεβρουάριο, επιβεβαίωσε ότι, μπορεί να έχει κλείσει τα 50, αλλά τα νούμερα δεν έχουν καμιά σημασία. Σημασία έχει τι λέει αυτό που βλέπουμε, κι αυτό που βλέπουμε είναι super hot!

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version