Το ιστορικό εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

ΔΙΕΘΝΗ

Το ιστορικό εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

H Τζούντι Ντεντς είναι η μεγαλύτερη- σε ηλικία- γυναίκα που φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Vogue.

05.05.2020 | 14:05

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζούντι Ντεντς φωτογραφίζεται για την βρετανική Vogue, φορώντας Dolce & Gabbana, και γράφει ιστορία καθώς είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα που ποζάρει για το θρυλικό περιοδικό “μόδας και ζωής”, για το τεύχος Ιουνίου 2020.

Η συνέντευξη έγινε στο σπίτι της ηθοποιού στο Σάρεϊ, πριν το lockdown, με στόχο να μιλήσει για τα πάντα. Από τη συνταξιοδότηση που δεν την έχει καθόλου στο μυαλό της μέχρι το γεγονός ότι αποτελεί “φαινόμενο” στα social media χωρίς όμως να ασχολείται η ίδια με αυτά.

 

Στη δεύτερη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το περιοδικό η σπουδαία ηθοποιός και τραγουδίστρια ποζάρει με ένα φόρεμα της La Collection και ένα σατέν τζάκετ Giorgio Armani.

 

Στα social media της Vogue αναφέρεται: Μετά από έξι δεκαετίες στην σκηνή, είναι ασφαλές να πούμε πως η Τζούντι Ντεντς προσελκύει την αγάπη του κοινού σε “βιομηχανική κλίμακα”. Για το τεύχος Ιουνίου, η Ντεντς προσκάλεσε την βρετανική Vogue στο σπίτι της για να συζητήσουμε για την αγάπη και τον γάμο, έχει δεχτεί τέσσερις προτάσεις, τη συλλογή της από βραβεία που διευρύνεται, μεταξύ των οποίων 11 BAFTA και ένα Oscar, και την παροδική ενασχόληση με την ραπ μουσική, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας σε μια εποχή που το χρειαζόμαστε.

 

Σε σχέση με την ηλικία της η Ντεντς δηλώνει: “Δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν το σκέφτομαι. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Λένε ότι ηλικία είναι η στάση που κρατά κανείς. Είναι φρικτό”.

Παράλληλα η κόρη της Φίντι Γουίλιαμς υποστηρίζει πως φωτογράφιση σημαίνει πάρα πολλά για εκείνη και τονίζει ότι η ηλικία επηρεάζει πάρα πολύ το πώς νιώθει για τον εαυτό της και αυτό της έδωσε μια μικρή ώθηση αυτοπεποίθησης για να σκεφτεί “Ίσως είμαι ακόμα ΟΚ”. Την ίδια στιγμή όταν τελείωσε η φωτογράφιση συμπεριφερόταν λες και είναι η Μπιγιονσέ.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version