Το φετινό Halloween είχε θέαμα, ακόμα και χωρίς πολλά πάρτι

FLASH

Το φετινό Halloween είχε θέαμα, ακόμα και χωρίς πολλά πάρτι

Οι celebrities φέτος δεν μπορούσαν να κάνουν πάρτι για το Χάλογουιν, λόγω κορονοϊού, αλλά μπόρεσαν να το γιορτάσουν με εντυπωσιακές μεταμφιέσεις.

02.11.2020 | 12:05

Κάθε χρόνο, το Halloween γιορτάζεται κατεξοχήν στην Αμερική με τον κλασικό τρόπο που έχουμε δει σε δημοφιλή σίριαλ και ταινίες: παιδιά αλλά και μεγάλοι μεταμφιέζονται και βγαίνουν στη γύρα για κεράσματα. Ακόμα και σε χώρες που δεν έχουν παράδοση στη συγκεκριμένη γιορτή, όπως η Ελλάδα, όλο και κάτι βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.

Φέτος, βέβαια, έχουμε τον κορονοϊό και τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, οπότε τα πράγματα δεν μπορούσαν να γίνουν όπως συνήθως. Για να μην κοπεί η χαρά των παιδιών, οι νοικοκυραίοι μηχανεύτηκαν τρόπους για να τους δίνουν ζαχαρωτά χωρίς φυσική επαφή, από απόσταση.

Ευρηματικός τρόπος κεράσματος με ασφάλεια. (Φωτογραφία: David Dee Delgado/Getty Images/Ideal Image)

Σε ανάλογο τόνο, οι celebrities φέτος δεν μπορούσαν με κανένα τρόπο να διοργανώσουν συγκεντρώσεις και πάρτι, όπως τον θρυλικό χορό που δίνει κάθε χρόνο η Χάιντι Κλουμ. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε από το να ζήσουν τη γιορτή και να κάνουν «πάρτι» στα social. Έτσι, δεν μας έλειψαν οι γκράντε εμφανίσεις.

Η Χάιντι Κλουμ παρουσίασε φέτος μια πραγματική υπερπαραγωγή μέσω Instagram, ένα ταινιάκι μικρού μήκους διάρκειας πεντέμισι λεπτών, με σκηνικά, body painting και αρκετό χιούμορ. Ποιοι άλλοι μπήκαν στον κόπο να ετοιμάσουν κάτι ιδιαίτερο; Δείτε παρακάτω τα καλύτερα που εντοπίσαμε.

Η Κάιλι Τζένερ ντύθηκε βασίλισσα κόμπρα, με μπόντι Mugler.

Η Κάια Γκέρμπερ μεταμορφώθηκε σε Πρισίλα Πρίσλεϊ και ο φίλος της, Τζέικομπ Ελόρντι, σε Έλβις.

Η Κάρντι Μπι απογείωσε την εικόνα της Μέδουσας.

H Βικτόρια Μπέκαμ έβαλε μάσκα κλόουν με ένα κατά τα άλλα κομψό φόρεμα της φίρμας της, και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ το πουλόβερ με κολοκύθες που είχε βάλει και η κόρη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ νόσησε με Covid-19

Η Κρίσι Τέιγκεν ντύθηκε Οντέτ από τη “Λίμνη των Κύκνων” και ο Τζον Λέτζεντ Spiderman.

H Μπέλα Χαντίντ έγινε ζωντανός πίνακας του Ρόι Λίχτενσταϊν.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ κάλεσαν τους ακολούθους τους να μαντέψουν τι έχουν ντυθεί.

Και μπορεί ο Ροντρίγκεζ να ανέβασε μια φωτογραφία που δεν δείχνει πολλά πέρα από τους ίδιους, όμως η J Lo έδειξε από τις δικές της δημοσιεύσεις ότι ήταν σε πάρτι, στο οποίο τραγούδησε.

Η Κιμ Καρντάσιαν, που συνεχίζει τις διακοπές της σε ιδιωτικό τροπικό παράδεισο, ντύθηκε τιγρέ θηριοδαμάστρια και τα παιδιά της τιγράκια.

Η Κόρντεϊ Κοξ έπεσε θύμα στα χέρια… τρομακτικού κομμωτή.

Η Ρέμπελ Γουίλσον και ο φίλος της, Τζέικομπ Μπους, έκαναν face painting μέσα στο πνεύμα της γιορτής.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version