Τα πολλά και διαφορετικά πρόσωπα της Τζένιφερ Λόπεζ

FLASH

Τα πολλά και διαφορετικά πρόσωπα της Τζένιφερ Λόπεζ

Η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και παραγωγός Τζένιφερ Λόπεζ ποτέ δεν έχει την ίδια εικόνα. Τη μία μπορεί να κυκλοφορεί άβαφη με φόρμα στο σπίτι, την επομένη ως σέξι ντίβα διαφημίζοντας παπούτσια και την άλλη ως άριστη κόρη να διοργανώνει πάρτι έκπληξη στη μητέρα της με το πιο κλασικό της στυλ που θέλει τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα σφιχτό σινιόν και με πολύ λάμψη στο πρόσωπο..

13.12.2020 | 23:20

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει να παίζει πολύ καλά με την εικόνα της. Διαθέτει ένα εξαιρετικό κορμί, το οποίο προσέχει όχι μόνο με σωστή διατροφή αλλά με τις πάμπολες ώρες χορού και γυμναστικής, κάνοντας τους θαυμαστές της να την επευφημούν σε κάθε εμφάνισή της.

Είναι όμως το ίδιο λαμπερή και όταν άβαφη και με φόρμα κάθεται μπροστά από το τζάκι κρατώντας αγκαλιά τα παιδιά της την Έμα και τον Μαξ. Η κόρη της μάλιστα μαζί με τις φίλες της δοκιμάζει κι από τα καλλυντικά που φέρουν την υπογραφή της διάσημης μαμάς της.

Ως άψογη κόρη, η Τζένιφερ Λόπεζ διοργάνωσε πάρτι έκπληξη στη μητέρα της με αφορμή τα 75α γενέθλιά της. «Χαρούμενα 75α γενέθλια στην όμορφη μανούλα μου!!! Σ αγαπώ τόσο πολύ. Όλοι το κάνουμε. Είσαι ο ορισμός του να είσαι νεανικός και διαχρονικός σε κάθε ηλικία. Σε ευχαριστώ για την αστείρευτη αγάπη, την ενέργεια, την υποστήριξή σου και που είσαι μόνο εσύ!!! Σ αγαπώ για πάντα» έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version