Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους

FLASH

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους

Με αφορμή τα γενέθλια του Θέμη Σοφού θυμόμαστε κάποιες από τις πιο ωραίες -φωτογραφικές- στιγμές του ζευγαριού.

05.07.2020 | 22:08

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός μοιράζονται μία κοινή ζωή γεμάτη με αγάπη. Έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με την απόκτηση τριών παιδιών, της Μαίρης, της Νάγιας και του Ιωάννη – Εφραίμ. Είναι μαζί 10 χρόνια και ενώ ο γάμος τους έγινε το 2011.

Στις 12 Φεβρουαρίου η γνωστή παρουσιάστρια είχε δημοσιεύση μία κοινή τους φωτογραφία για την επέτειο των 10 χρόνων και είχε γράψει:

Θέμης Σοφός- Σταματίνα Τσιμτσιλή

“10 χρόνια μαζί… Λένε ότι τα χρόνια περνούν γρήγορα και η αλήθεια είναι ότι το συνειδητοποιείς με αφορμή σημαντικές επετείους όπως αυτή … Δεν θα σταθώ μόνο στις αμέτρητες όμορφες στιγμές και στα τρία υπέροχα παιδιά που άλλαξαν την κοσμοθεωρία μας αλλά στο ταξίδι ζωής που πρέπει να απολαμβάνεις χωρίς να σε νοιάζει ο προορισμός χωρίς να αφήνεις τα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα να επισκιάζουν την αληθινή αγάπη! Το για πάντα μαζί είναι ωραίο και αξίζει να το προσπαθείς!”.

Στις 14 Φεβρουαρίου είχε μοιραστεί άλλη μία φωτογραφία με τον δικό της “Βαλεντίνο”, γράφοντας στη λεζάντα: “My Valentine”.

Instagram @stam_tsimtsili

Σήμερα, με αφορμή τα γενέθλια του Θέμη Σοφού, γεννημένος στις 5 Ιουλίου 1970, η Σταματίνα “μοιράστηκε” μία πολύ όμορφη φωτογραφία τους και έγραψε:

“Να σε χαιρόμαστε μωρό μου!”

Θέμης Σοφός- Σταματίνα Τσιμτσιλή

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version