Σίντι Κρόφορντ: Ματιές στο παρελθόν

FLASH

Σίντι Κρόφορντ: Ματιές στο παρελθόν

Ο Θεός έδωσε στη Σίντι Κρόφορντ πολλά χαρίσματα, κι εκείνη το αναγνωρίζει αλλά επισημαίνει πως είναι μόνο μια πλευρά της ζωής της.

12.11.2020 | 15:55

«Το πρόσωπο που έχεις στα 25 σου είναι το πρόσωπο που σου έδωσε ο Θεός, αλλά το πρόσωπο που έχει στα 50 σου είναι το πρόσωπο που έχεις κατακτήσει», έγραψε στο Twitter η Σίντι Κρόφορντ το 2012, όταν ήταν 46 ετών.

Εκείνο που μάλλον ήθελε να πει είναι ότι ο τρόπος που ζεις τη ζωή σου αφήνει τα σημάδια του πάνω σου όσο περνούν οι δεκαετίες. Όταν, όμως, ο Θεός σε έχει προικίσει με γονίδια όπως τα δικά της, όσο να πεις, κάτι από τα δώρα του ποτέ δεν χάνεται.

Η Σίντι Κρόφορντ ήταν από τα top models που δεν ακούστηκε ποτέ να κάνουν ξέφρενη ζωή και καταχρήσεις. Το κορμί της ξεχείλιζε από ερωτισμό και το εκμεταλλεύτηκε δεόντως, αλλά δεν ήταν ποτέ από τα μοντέλα που τους αρκούσε να εξαργυρώνουν μόνο αυτό.

Η πιο «κουτσομπολίστικη» φάση της ζωής της ήταν όταν παντρεύτηκε τον Ρίτσαρντ Γκιρ, το 1991, αλλά ακόμα και τότε δεν ακούστηκε τίποτα… πικάντικο. Οι πιο τολμηρές φωτογραφίες της έχουν την υπογραφή κορυφαίων φωτογράφων, όπως ο Χέλμουτ Νιούτον και ο Χερμπ Ριτς.

Ο δεύτερος γάμος της, με τον επιχειρηματία και πρώην μοντέλο Ράντι Γκέρμπερ, μετράει ήδη πάνω από δύο δεκαετίες και τα παιδιά τους, ο Πρίσλεϊ και η Κάια βαδίζουν στα χνάρια των γονιών τους.

Η οικογένεια έχει μεγάλη σημασία για τη Σίντι Κρόφορντ, που μας έδειξε πρόσφατα μια φωτογραφία του παππού και της γιαγιάς της από τα νιάτα τους. Ο παππούς της είχε πολεμήσει στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και με τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του και να στείλει την αγάπη της σε όλες τις οικογένειες των βετεράνων. Η όμορφη γιαγιά της, όπως ανέφερε, είναι σήμερα 98 ετών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτογραφίες χωρίς ταμπού

Κεντρική φωτογραφία: Larry Marano/Getty Images for Art Miami/Ideal Image

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version