Posh is Back: Τι προμοτάρει η κόρη της Βικτόρια Μπέκαμ;

FLASH

Posh is Back: Τι προμοτάρει η κόρη της Βικτόρια Μπέκαμ;

Η Χάρπερ Σέβεν φόρεσε μπλουζάκι με το σύνθημα «Posh is Back» για να πλασάρει ένα προϊόν της μαμάς της.

04.10.2020 | 15:08

Στα χρόνια των Spice Girls, η Βικτόρια Μπέκαμ ήταν η «Posh Spice». Όταν βέβαια αποφάσισε να αφοσιωθεί στη μόδα, πόνταρε στο κανονικό της όνομα, για να επωφεληθεί και από την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα του «Beckham».

Γιατί τώρα η κόρη της, Χάρπερ Σέβεν, φοράει μπλουζάκι που γράφει επάνω «Posh is Back»; Πρόκειται να δούμε κάποια επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος, που εξακολουθεί να έχει φαν;

Η απάντηση είναι αρνητική και η εξήγηση κρύβεται στο καινούργιο λανσάρισμα που κάνει η Μπέκαμ, με τη σειρά ομορφιάς «Victoria Beckham Beauty»: τη συλλογή κραγιόν «Posh».

«Τα κραγιόν Posh είναι το πιο προσωπικό από τα προϊόντα που έχω παρουσιάσει ποτέ», λέει η ίδια. «Πάντα ένιωθα ένα ισχυρό συναισθηματικό δέσιμο με τα κραγιόν κι αυτή η συλλογή εκπροσωπεί την πορεία μου μέχρι να γίνω η γυναίκα που είμαι σήμερα, με το να γιορτάζω κάθε βήμα που έχω κάνει. Η γκάμα των φυσικών αποχρώσεων προσφέρει αυτοπεποίθηση όποτε τη χρειάζεστε. Και γιορτάζει αυτή την αυτοπεποίθηση –με μια Pop κόκκινη πινελιά– όποτε τη νιώθετε ήδη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Καγιά: Τα μακιγιάζ της στο GNTM 3 είναι ο ορισμός του σέξι-σικ

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version