Οι celebrities γιορτάζουν την εκλογή Μπάιντεν

FLASH

Οι celebrities γιορτάζουν την εκλογή Μπάιντεν

Τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα στα οποία celebrities εκφράζουν τη χαρά τους για την εκλογή του Τζο Μπάιντεν στην Προεδρία των ΗΠΑ, ορισμένοι με αρκετές δόσεις τρέλας.

08.11.2020 | 18:46

Όταν έχουν περάσει τέσσερις μέρες από τη στιγμή που έκλεισαν οι κάλπες μέχρι να υπάρχει μια ασφαλής ένδειξη για το αποτέλεσμα, η κούραση, η αγωνία και η ένταση μπορούν να χτυπήσουν κόκκινο. Αυτό φάνησε να συνέβη όχι μόνο στον απλό κόσμο αλλά και στους celebrities που ήλπιζαν διακαώς να εκλεγεί ο Τζο Μπάιντεν.

Με το που σιγουρεύτηκαν ότι το όνειρό τους είχε γίνει πραγματικότητα, ξεχύθηκαν θα έλεγε κανείς στα social media για να εκφράσουν τον ενθουσιασμό τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ ανέβασε στη ροή της στο Instagram ένα βίντεο προφανώς από συναυλία της, για να δείξει ότι χορεύει από τη χαρά της. Στα stories της, βέβαια, άφησε να φανεί όλη της η συγκίνηση. «Κλαίω από χαρά», είπε ξαπλωμένη στο κρεβατι της. «Ελπίζω να έρθουμε όλοι κοντά, να αγαπάμε ο ένας τον άλλο, να εκτιμούμε ο ένας τον άλλο, είναι μια καινούργια μέρα και ήρθε η στιγμή να γιατρέψουμε βαθιές πληγές και να ενωθούμε».

Η Τζένιφερ Λόρενς βγήκε στους δρόμους με τις πιτζάμες και άρχισε να τρέχει πάνω κάτω φωνάζοντας!

Δείτε περισσότερα μηνύματα διάσημων, μεταξύ των οποίων είναι και Έλληνες!

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version