Οι «Άγριες Μέλισσες» μένουν σπίτι!

FLASH

Οι «Άγριες Μέλισσες» μένουν σπίτι!

Μπορεί τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» να … πάγωσαν, όμως οι συντελεστές «μένουν σπίτι» και περνούν μεταξύ τους ευχάριστες στιγμές.

19.03.2020 | 16:45

Το Διαφάνι ερήμωσε! Οι συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» «μένουν σπίτι» τους, βοηθώντας στη μη εξάπλωση του κορονοϊού. Προσπαθώντας να βρουν ευχάριστους τρόπους να περάσουν την ώρα τους, ανεβάζουν στα social media βίντεο από την καθημερινότητά τους.

Ένα τέτοιο βίντεο είναι κι αυτό που ανέβασε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, όταν βρέθηκε με την Ελένη Κίτσου.

Στο βίντεο, ο τηλεοπτικός Λάμπρος φαίνεται να έχει πάρει τον… αέρα της Ελένης και να την έχει του χεριού του, αφού με ύφος, της δίνει εντολή: «Νίτσα; Από το Ελενίτσα. Ψήσε μου τον καφέ μου». Εκείνη, με το χαμόγελο στα χείλη δηλώνει: «Μένουμε σπίτι».

Κι αν στο βίντεο, ο Λάμπρος και η Ελένη βρίσκονται μαζί, στο σίριαλ, προς το παρόν,  κάτι τέτοιο θ’ αργήσει να γίνει εφικτό. Η Θεοδοσία είναι αποφασισμένη να μη του δώσει διαζύγιο, παρ’ όλο που εκείνος της αποκαλύπτει πως γνωρίζει για τον παράνομο δεσμό της με τον Βασταρδή.

Όσο κι αν ο Λάμπρος και η Ελένη λαχταρούν να είναι μαζί η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη, έχει άλλα σχέδια. Τους θέλει χώρια!

 


 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version