Μαντόνα: Ροζ μαλλί και κρασί στην υγειά του…

FLASH

Μαντόνα: Ροζ μαλλί και κρασί στην υγειά του…

Η Μαντόνα ποντάρει στο ροζ και πίνει κρασί για να το γιορτάσει.

10.11.2020 | 20:05

Πάει περίπου μήνας που η Μαντόνα πρωτοεμφανίστηκε με ροζ μαλλί και η μαύρη ρίζα της έχει φανεί πια για τα καλά. Όχι ότι κάτι τέτοιο θα πτοούσε την 62χρονη σταρ, που δεν έχει πτοηθεί από άλλα κι άλλα στη ζωή της.

Με αυτή την κουπ γύρισε ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν και ο Αλαμαλίκ Γουίλιαμςο 26χρονος χορευτής με τον οποίο έχει σχέση. Η μουσική υπόκριση ήταν το «Smells Like Teen Spirit», όχι στην κλασική εκδοχή των Nirvana αλλά σε εκείνη της Πάτι Σμιθ.

Εκείνο βέβαια που φαίνεται να την έχει… μεθύσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτές τις μέρες είναι η νίκη του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Η Μαντόνα είχε κάνει διάφορες αναρτήσεις προεκλογικά για να τον υποστηρίξει και για να «θάψει» τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν ανακοινώθηκε η νίκη του Μπάιντεν, άρχισε να ανεβάζει πανηγυρικά μηνύματα, που κατέληξαν σε ένα μεθυσμένο Boomerang.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θέλει να μας πει (με τις ποδάρες της) η Τζένιφερ Λόπεζ;

«Αν μπορείς να το διαβάσεις αυτό, φέρε μου λίγο κρασί», γράφουν στις πατούσες οι καλτσοπαντόφλες που φοράει, και μας τις επιδεικνύει πεσμένη στα πατώματα. «Οι προσευχές μας εισακούστηκαν», γράφει στη λεζάντα και προσθέτει το #bidenharris. Μπορεί και να κάνει λογοπαίγνιο της λέξης wine (κρασί) με τη λέξη win (νίκη), Ούτως ή άλλως, τα έχει και τα δύο!

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version