Κυριάκος Μητσοτάκης: Γενέθλια με την σύζυγό του  Μαρέβα και την κόρη τους Δάφνη

FLASH

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γενέθλια με την σύζυγό του Μαρέβα και την κόρη τους Δάφνη

Ο Πρωθυπουργός έγινε 52 ετών.

04.03.2020 | 18:48

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κλείνοντας τα 52 του χρόνια ο Πρωθυπουργός έλαβε την χαρά μιας οικογενειακής έκπληξης.

Άλλωστε δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει μαζί του η οικογένειά του παρ’ όλο το φορτωμένο πρόγραμμα, τις πολλές δυσκολίες και τις υποχρεώσεις που έχει κάθε μέρα και κυρίως αυτή την εποχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, λοιπόν, μαζί με την κόρη τους Δάφνη, βρέθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου για να εκφράσουν την αγάπη και να πουν τις ευχές τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος μοιράστηκε την χαρά του στο Instagram ανεβάζοντας μία φωτογραφία και γράφοντας:

«Ευχάριστη έκπληξη στο γραφείο. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!». Με πολύ απλά λόγια ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και τον κόσμο που έσπευσε να του ευχηθεί.

 

Ποια είναι η οικογένεια Μητσοτάκη

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 1997, ενώ λίγες μήνες μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Σοφία. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, την Σοφία, τον  Κωνσταντίνο και την  Δάφνη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γνωρίστηκε πριν από περίπου 20 χρόνια στο Χάρβαρντ όπου και οι δυο έκαναν μεταπτυχιακό. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο, με ρίζες από τη Χίο και τη Βαρσοβία. Σήμερα, η σύζυγος του νέου πρωθυπουργού είναι και επιχειρηματίας, καθώς μαζί με μία φίλη της έχουν ιδρύσει την ελληνική εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ  Zeus + Dione. Ο αρχηγός της ΝΔ δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά του και την Μαρέβα στο Instagram, ειδικά όταν είναι όλοι μαζί στην Ελλάδα. Αυτό άλλωστε δεν είναι εύκολο, καθώς  ο Κωνσταντίνος σπουδάζει στο εξωτερικό, ενώ η Σοφία ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σπουδές της σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. Βέβαια παρά τις υποχρεώσεις και τις σπουδές στο εξωτερικό, η οικογένεια ήταν και παραμένει ενωμένη και αγαπημένη.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version