Κέϊτ Χάντσον: «Σε αγαπάμε Ελλάδα»

FLASH

Κέϊτ Χάντσον: «Σε αγαπάμε Ελλάδα»

Το έχει αποδείξει πολλάκις και περίτρανα, ότι αγαπά την Ελλάδα, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Κέϊτ Χάντσον, που έχει επισκεφθεί αμέτρητες φορές τη χώρα μας κι έχει απολαύσει στο έπακρον τις διακοπές της και τώρα το έγραψε και σε ανάρτησή της στο Instagram.

18.07.2021 | 11:16

Άλλωστε η μητέρα της Γκόλντι Χοουν και ο σύζυγός της Κερτ Ράσελ, εδώ κι πολλά χρόνια απολαμβάνουν κάθε καλοκαίρι τις διακοπές τους στην πανέμορφη Σκιάθο.

Η Κέϊτ Χάτσον όμως, οικογενειακώς, αφού πέρασε αρκετό καιρό στις Σποράδες, επισκέπτεται και άλλα νησιά και σημεία της χώρας μας.

 Πρόσφατα εθεάθη μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο της σε σκάφος αρόδο στην Ύδρα με φόντο το υπέροχο σπίτι πολύ γνωστής και σημαντικής επιχειρηματία.

 Η Κέϊτ Χάτσον δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Υγιής και λαμπερή- καθημερινά τηρεί το πρόγραμμα γυμναστικής της ανεβάζοντας σχετικά βίντεο στα social media της, περνά στο καλύτερο σημείο του πλανήτη τις διακοπές της, έχοντας δίπλα της την οικογένειά της και διαφημίζοντας τη χώρα μας σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version