Κάτια Ζυγούλη: «Καλό μήνα με χαμόγελα»!

FLASH

Κάτια Ζυγούλη: «Καλό μήνα με χαμόγελα»!

Η Κάτια Ζυγούλη υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με χαμόγελα και προτείνει στους φίλους της να κάνουν το ίδιο.

01.09.2020 | 12:05

Τι κι αν μπήκε ο Σεπτέμβριος. Το καλοκαίρι συνεχίζεται! Άλλωστε το θερμόμετρο έχει πάρει την ανιούσα και οι εξορμήσεις στις παραλίες θα κρατήσουν για μέρες ακόμη.

Μια τέτοια καλοκαιρινή στιγμή θέλησε να μοιραστεί η Κάτια Ζυγούλη με τους διαδικτυακούς της φίλους, προτείνοντας μάλιστα κι ένα ωραίο, πρωτότυπο και «χαμογελαστό» challenge.

Η Κάτια Ζυγούλη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια γλυκιά φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Σάκης Ρουβάς με το γιο τους Αλέξανδρο. Οι δυο άνδρες γελούν και δείχνουν να χαίρονται τις στιγμές που περνούν μαζί. Με αφορμή αυτή την όμορφη φωτογραφία και κυρίως εξαιτίας των δύο λαμπερών προσώπων, που φωτίζουν τη ζωή της, η Κάτια Ζυγούλη προτείνει κάθε πρώτη του μήνα να «ανεβάζουν» όλοι μια φωτογραφία με χαμόγελο.

«Καλό μήνα με χαμόγελα! Πώς σας φαίνεται η ιδέα να ανεβάζουμε όλοι κάθε πρώτη του μήνα μια φωτογραφία με χαμόγελα; Και μόνο με τις προσπάθειες να βγει καλή η selfie θα μας έχει κολλήσει αυτόματα το χαμόγελο για όλη την μέρα!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, που πόσταρε.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version