Η κόρη της Κέιτ Μος έκλεισε τα 18 και είναι κούκλα

FLASH

Η κόρη της Κέιτ Μος έκλεισε τα 18 και είναι κούκλα

Η κόρη της Κέιτ Μος, Λάιλα, γιορτάζει τα 18α γενέθλιά της και διάσημοι φίλοι της οικογένειας της εύχονται χρόνια πολλά.

29.09.2020 | 19:41

Ο Τζέφερσον Χακ, συνιδρυτής του αγγλικού περιοδικού Dazed and Confused, πρωτοσυναντήθηκε με την Κέιτ Μος το 2001, για να της πάρει συνέντευξη. Καρπός της σχέσης που προέκυψε ήταν ένα κορίτσι, η Λάιλα Γκρέις Μος Χακ, που γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2002. Οι γονείς της, που δεν παντρεύτηκαν ποτέ, λίγο μετά χώρισαν.

Σήμερα η Λάιλα κλείνει τα 18 της χρόνια και διάσημοι φίλοι της μητέρας της, που τη γνωρίζουν από μωρό, της στέλνουν ευχές για τα γενέθλιά της μέσω social media.

«Κυριολεκτικά δεν μπορώ να πιστέψω πως έγινες 18!» της έγραψε ο Μερτ Άλας, του φωτογραφικού διδύμου Mert & Marcus, κάτω από μια φωτογραφία που τη δείχνει μωρό στην αγκαλιά της μητέρας της.

Η Σέιντι Φροστ, πρώην σύζυγος του Τζουντ Λο, της στέλνει ανάλογες ευχές και «αγάπη από όλη την οικογένεια». Η Κέιτ Μος είναι νονά της κόρης τους, Άιρις, που επίσης ασχολείται με το μόντελινγκ.

Ο Κιμ Τζόουνς, δημιουργικός διευθυντής στα αντρικά του οίκου Dior και στα γυναικεία του Fendi, ανάρτησε μια φωτογραφία μητέρας και κόρης με έναν νεαρό αγνώστων λοιπών στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι είχε πάνω η απρόσμενη τούρτα της Μαρί-Σαντάλ;

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version