Φωτεινή Αθερίδου: Ποιος ταΐζει το παιδί της με γυναικεία φωνή;

FLASH

Φωτεινή Αθερίδου: Ποιος ταΐζει το παιδί της με γυναικεία φωνή;

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους αφού εδώ και λίγους μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους το γιο τους.

12.05.2020 | 23:44

Η νεαρή ηθοποιός ανεβάζει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους με πρωταγωνιστή το γιο τους.

Σήμερα η Φωτεινή Αθερίδου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον σύντροφό της να ταΐζει το γιο τους. Ο…μπόμπιρας κάνει νάζια όταν ο μπαμπάς του του τραγουδά με γυναικεία φωνή και δεν ανοίγει το στόμα του για να φάει. Όταν όμως η φωνή του Κωνσταντίνου Μαγκλάρα επανέρχεται στην κανονική του χροιά τότε ο μικρός του γιος όλο χαρά ανοίγει το στοματάκι του για να φάει το φαγητό του.


Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, που ήταν την προηγούμενη Κυριακή, η ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την ώρα που θηλάζει τον γιο της.

Τη φωτογραφία αυτή συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα:

«Δεν καταλάβαινα γιατί κρέμεται πάνω μου και τι ακριβώς πίνει … δεν ήξερα τίποτα και δε ξέρω ακόμα τίποτα …. Ένας άνθρωπος με δικό του χαρακτήρα βγήκε από το σώμα μου , και δε ξέρω πως γίνεται … από το ιδιο σώμα που είναι οι πνευμονες για να αναπνέω κι η καρδιά μου για να ζω … Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες».

 

 

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version