Ελεονώρα Μελέτη: Μια ευτυχισμένη χαζομαμά!

FLASH

Ελεονώρα Μελέτη: Μια ευτυχισμένη χαζομαμά!

Λίγο η καραντίνα, λίγο η αποχώρησή της από την πρωϊνή εκπομπή του Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη έχει πλέον άπλετο χρόνο στη διάθεσή της για να τον περνά με την μοναχοκόρη της, Αλεξάνδρα.

21.12.2020 | 08:04

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο τόσο από την επαγγελματική της όσο και την προσωπική της ζωή.

Αυτή τη φορά επέλεξε να μοιραστεί με τους followers της μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια με τη μικρή Αλεξάνδρα.

Μαμά και κόρη ντυμένες casual, με τζιν παντελόνι και μπλούζα φούτερ, περνούν όμορφες στιγμές μαζί, παίζουν διάφορα παιχνίδια και αυτά τα Χριστούγεννα αναμένονται να είναι ξεχωριστά και για τις δύο αφού, η Ελεονώρα Μελέτη αλλά και ο σύζυγός της Θοδωρής Μαροσούλης θα είναι διαρκώς δίπλα στη μικρή τους πριγκίπισσα, λόγω καραντίνας.

Το όμορφο ζευγάρι χαίρεται να βλέπει την κόρη του να μεγαλώνει και να αποκτά τη δική της προσωπικότητα. Μάλιστα, όπως «ενημέρωσε» η Ελεονώρα Μελέτη με προηγούμενη ανάρτησή της στο Instagram, η  μικρή Αλεξάνδρα θέλει να επιλέγει μόνη της τα ρούχα που θα φοράει από την ντουλάπα της χωρίς την συμβουλή της μαμά της.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version