Ο Στέφανος Κορκολής στο Mega

ART & CULTURE

Ο Στέφανος Κορκολής στο Mega

Σειρά του διεθνούς φήμης συνθέτη και πιανίστα Στέφανου Κορκολή, να καλέσει στο «Σπίτι με το Mega» φίλους και να φτιάξουν τη δική τους εκπομπή.

10.11.2020 | 16:36

Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ, σειρά στη μουσική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού παίρνει ο Στέφανος Κορκολής για να παρουσιάσει τις δικές του «Μουσικές Ιστορίες» με τραγούδια του και μελωδίες που έχουν γράψει ιστορία.

Ο Στέφανος Κορκολής που αποθεωνόταν σε κάθε του live εμφάνιση στη δεκαετία του’ 90 κι είχε μία από τις πιο επικοινωνιακές σχέσεις με το κοινό, έχει υπογράψει σπουδαία τραγούδια που έχει πει όχι μόνον ο ίδιος αλλά και άλλοι καταξιωμένοι ερμηνευτές.

Στην εκπομπή του Στέφανου Κορκολή θα ακουστούν τραγούδια σπουδαίων τραγουδοποιών, που έχει ενορχηστρώσει αλλά και πολλά ακόμα που φέρουν την υπογραφή του και έχουν ερμηνεύσει μεγάλες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου καθώς και δημιουργίες καταξιωμένων συνθετών, που σηματοδοτούν τη μουσική ιστορία του τόπου μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Στέφανος Κορκολής: «Ο Μίκης μπήκε στη ζωή μου σαν σίφουνας»

Καλεσμένοι του θα είναι η σταθερή συνεργάτις του τα τελευταία χρόνια Σοφία Μανουσάκη που, μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην τηλεόραση το νέο τραγούδι της με τίτλο «Βάρδια» σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου αλλά και οι: Ελένη Δήμου, Κώστας Μακεδόνας, Ανδριάνα Μπάμπαλη αλλά κι ο ανερχόμενος τραγουδιστής της ροκ σκηνής D3lta.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από τη μοναδική ορχηστρική σύνθεση «Sensitivities» μέχρι τα τραγούδια: «Ο Άγγελός μου», «Σκόνη & Θρύψαλα» «Θες» κι όλες τις μεγάλες μουσικές στιγμές του σπουδαίου δημιουργού να ακούγονται στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ραντεβού βράδυ Σαββάτου με πολύ Στέφανο Κορκολή στο Mega!

 

 

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version