Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Ηρώδειο, για μια αλησμόνητη παράσταση

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Ηρώδειο, για μια αλησμόνητη παράσταση

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης θα παρουσιάσει στο Ηρώδειο τη μουσική παράσταση «5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν», διευθύνοντας έργα όχι μόνο δικά του αλλά και των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη και Βαμβακάρη.

07.09.2020 | 23:30

Καθένας τους έχει γράψει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Βασίλης Τσιτσάνης και ο Μάρκος Βαμβακάρης είναι οι 5 μεγάλες λαϊκές μορφές της ξεχωριστής μουσικής παράστασης που θα διευθύνει ο πρώτος στο Ηρώδειο, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη της παρουσίαση, με αφορμή τη δέκατη επέτειο από τα εγκαίνια του Μουσείου Ακρόπολης, η παράσταση έχει αποσπάσει εγκωμιαστικές κριτικές και έχει ενθουσιάσει χιλιάδες θεατές σε επιλεγμένα θέατρα στην Ελλάδα. Η περσινή βραδιά στο Ηρώδειο ήταν sold out και οι θεατές θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να καταλάβουν γιατί έχει χαρακτηριστεί «αλησμόνητη». Διευθύνοντας επταμελή ορχήστρα κορυφαίων σολίστ, οι οποίοι τον πλαισιώνουν και φωνητικά, ο Μαέστρος θα οδηγήσει το κοινό σε ένα σπάνιο ταξίδι ήχων και συναισθημάτων, με σταθμούς σε τραγούδια πασίγνωστα και αγαπημένα.

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version