Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα σκηνοθετήσει το «Τρίτο Στεφάνι» στο Παλλάς

ΘΕΑΤΡΟ

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα σκηνοθετήσει το «Τρίτο Στεφάνι» στο Παλλάς

Η Μαρία Καβογιάννη θα ενσαρκώσει την Εκάβη Λόγγου.

30.01.2020 | 08:00

Το εμβληματικό «Τρίτο Στεφάνι» το μυθιστόρημα της γοητείας, της ιστορίας και των έντονων συναισθημάτων. Το αριστούργημα του Κώστα Ταχτσή, πρόκειται να ανέβει τη νέα θεατρική σεζόν στο Θέατρο Παλλας. Θα είναι η πρώτη παραγωγή του «θεατρικού πνεύμονα» του κέντρου. Τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, των επιτυχιών και των μελετημένων πειραματισμών ενώ η Μαρία Καβογιάννη, αυτός ο καλλιτεχνικός θησαυρός, θα έχει το ρολο της Εκάβης Λόγγου.

Η Εκάβη Λόγγου είναι ένας χαρακτήρας απόλυτα αληθινός, βασισμένος στη γιαγιά του συγγραφέα Κώστα Ταχτσή, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν ο Δημήτρης Λόγγος στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος- στον Ant1- την σεζόν 1995-1996. Τότε την Εκάβη είχε υποδυθεί η Λήδα Προωτοψάλτη, Νίνα ήταν η Νένα Μεντή ενώ η σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Δαλιανίδη.

Η ιστορία εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια της Κατοχής και του Μεσοπολέμου, Δύο γυναίκες, η Νίνα και η Εκάβη, εξιστορούν την ζωή τους και αναβιώνουν το «τότε». Το κλίμα, η αίσθηση της εποχής, αποδίδεται με απόλυτη πιστότητα. Οι τρεις γάμοι της Νίνας είναι και η αρχή των πάντων… «Το Τρίτο Στεφάνι».

Ο συγγραφέας είχε προτείνει το μυθιστόρημα σε τρεις εκδοτικούς οίκους, οι οποίοι το απέρριψαν.

Ανακοινώσεις για την παραγωγή του Παλλάς και λεπτομέρειες εντός των ημερών.

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version