Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά για τη θάλασσα

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά για τη θάλασσα

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής, Γιώργος Νταλάρας, ανακοίνωσε δύο καλοκαιρινές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 17 Ιουνίου και 28 Ιουνίου αντίστοιχα, με τίτλο «Θαλασσάκι μου…».

18.04.2023 | 20:26

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά πλησιάζει κι ο ομορφότερος τρόπος να το καλωσορίσουμε είναι οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους. Πόσω μάλλον όταν αυτές οι συναυλίες έχουν αφιέρωμα στη θάλασσα.

Μετά την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας τον περασμένο Δεκέμβριο, κι ύστερα από απαίτηση του κοινού, ο Γιώργος Νταλάρας θα ερμηνεύσει τραγούδια, που όλοι έχουμε αγαπήσει, με θέμα την θάλασσα το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη 28 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στην Αθήνα.

Στην συναυλία «Θαλασσάκι μου…» με τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος, θα συμμετάσχει ο Παντελής Θαλασσινός και οι: Κώστας Αγέρης, Μαρία Αναματερού, Βιολέτα Ίκαρη, Ασπασία Στρατηγού, Αλέξανδρος Τζουγανάκης και η Παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Μιχάλης Κουμπιός.

 

Προπώληση Εισιτηρίων:  https://www.ticketservices.gr/event/giorgos-dalaras-thalassaki-mou-symmetexei-o-pantelis-thalassinos/

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version