Μαρία Ναυπλιώτου: To “Master Class” στο Παλλάς

ART & CULTURE

Μαρία Ναυπλιώτου: To “Master Class” στο Παλλάς

Η θρυλική παράσταση "Master Class" με την Μαρία Ναυπλιώτου, να ερμηνεύει μοναδικά την ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας, επιστρέφει την ερχόμενη σεζόν σε νέα θεατρική στέγη, στο Παλλάς.

24.04.2021 | 16:56

Το “Master Class”του Aμερικανού συγγραφέα Terrence McNally, η παράσταση, που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, θα συνεχίσει το ταξίδι της για 4η χρονιά, αυτή τη φορά στο ιστορικό Θέατρο Παλλάς, σε συνεργασία με τις «Θεατρικές Σκηνές», εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία του αείμνηστου παραγωγού της Μιχάλη Αδάμ, που «έφυγε» πρόσφατα.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, που κέρδισε τις εντυπώσεις και στο ρόλο του σκηνοθέτη. Η μετάφραση είναι του βραβευμένου ποιητή και λογοτέχνη Στρατή Πασχάλη.

Από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, η Μαρία Ναυπλιώτου θα ζωντανέψει ξανά τον μύθο της κορυφαίας Ελληνίδας υψίφωνου και παγκοσμίου φήμης ντίβας της όπερας Μαρίας Κάλλας, που υπήρξε η μεγαλύτερη φωνή του 20ου αιώνα.

Η Μαρία Ναυπλιώτου, που τιμήθηκε με το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την επιβλητική κι αισθαντική της ερμηνεία  ενσαρκώνει την Μαρία Κάλλας στην ακμή και την ωριμότητά της, μέσα στο σύγχρονο υποκριτικό πνεύμα, σ’ ένα διάλογο γενεών με το αρχέτυπο πρότυπο της μεγάλης καλλιτέχνιδας.

Η παράσταση – φαινόμενο, αλλάζει στέγη και συνεχίζει την επιτυχημένη διαδρομή της για 4η χρονιά, στο Θέατρο Παλλάς, έχοντας καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, με παραπάνω από 300 sold out παραστάσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, από την πρεμιέρα της το 2018, μέχρι και σήμερα.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version