Η Μπιγιονσέ συνεχίζει τον αγώνα της κατά του κορονοϊού

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Μπιγιονσέ συνεχίζει τον αγώνα της κατά του κορονοϊού

Ένα τραγούδι για καλό σκοπό.

01.05.2020 | 11:48

H Μπιγιονσέ και το αστέρι της ραπ, Μέγκαν Στάλιον, συναντήθηκαν σε μία συνεργασία που εκτός από καλή μουσική έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα .

Οι δύο κυρίες ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν τη δική τους βοήθεια στη μάχη κατά του κορονοϊου αφού τα έσοδα της καλλιτεχνικής τους συνύπαρξης θα καταβληθούν σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στην πόλη του Χιούστον, στο Τέξας, που είναι ο τόπος καταγωγής και των δύο.

Η Μέγκαν Στάλιον λοιπόν ενώνει τις δυνάμεις της με τη Μπιγιονσέ σε μια νέα επανεκτέλεση της επιτυχίας της “Savage”, που είχε αρχικά ακουστεί τον Μάρτιο στο άλμπουμ της “Suga”.

«Οι γοφοί μου κάνουν τικ-τοκ όταν χορεύουν» τραγουδάει η Μπιγιονσέ, αναφερόμενη στην πλατφόρμα βίντεο TikTok, όπου το “Savage” έγινε αρχικά ιδιαιτέρως δημοφιλές, αφού οι χρήστες αντέγραφαν την χορογραφία του.

«Καθώς κατάγομαι από το Χιούστον του Τέξας, αυτό σημαίνει ΠΟΛΛΑ για εμένα!» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Στάλιον. «Όλα τα κέρδη από το τραγούδι θα προσφερθούν στο Bread of Life Houston για να στηρίξουμε την πόλη μας κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας».

 

Η Μπιγιονσέ έχει ήδη κάνει δωρεά ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων σε οργανώσεις που ασχολούνται με τις ομάδες που έχουν περισσότερο πληγεί από την πανδημία Covid-19 στο Χιούστον, τη Νέα Υόρκη, τη Νέα Ορλεάνη και το Ντιτρόιτ.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version