Η Monika δημιουργεί μία μουσική αλυσίδα αγάπης

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Monika δημιουργεί μία μουσική αλυσίδα αγάπης

Το "Saving The World" είναι αφιερωμένο σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν μία αξιοθαύμαστη μάχη ενάντια στον κορονοϊό.

05.05.2020 | 12:31

Η Monika κυκλοφόρησε ένα καινούριο τραγούδι με τον τίτλο “Saving the World” που είναι αφιερωμένο στους πραγματικούς ήρωες της σύγχρονης εποχής. Σε αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και δίνουν μία αξιοθαύμαστη μάχη ενάντια στον κορονοϊό. Οι ήρωες αυτοί είναι οι εργαζόμενοι των νοσοκομείων -παγκοσμίως- που έχουν πληγεί από την πανδημία.

Η ίδια αναφέρει: “Πηγή έμπνευσης για το νέο μου τραγούδι, είναι οι καθημερινοί ήρωες με τις μάσκες και τα γάντια, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, που με αυταπάρνηση, δίνουν καθημερινά ένα σκληρό αγώνα, ο καθένας από τη δική του θέση, ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού”.

 

Ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς τους, η δημιουργός διαθέτει το 100% των εσόδων του τραγουδιού, που θα συγκεντρωθούν από την πλατφόρμα του YouTube, για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, σε όλες τις χώρες κυκλοφορίας του.

Η κάθε προβολή του video clip στο YouTube, η κάθε αγορά του τραγουδιού, μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε ένας κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης και προσφοράς. Μπορούμε όλοι να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας στους καθημερινούς ήρωες και να τους στηρίξουμε στον αγώνα  που δίνουν κατά του ιού που έχει αλλάξει, ριζικά, την ζωή μας.

 

IN FOCUS

Τζένιφερ Λόπεζ-Μπεν Άφλεκ: Η επόμενη ημέρα του γάμου…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι οικογενειακώς στην Ελλάδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το The Pop Up Project  δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS!

SYMMETRIA: Διεθνής Βράβευση

Exit mobile version